Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő, akivel imádok szexelni azt kérné, hogy smároljatok vele közvetlen azután, hogy beleélveztetek a szájába, megtennétek?
Összejárok szexelni egy lánnyal (talán lesz köztünk több is, ez még nem biztos). Nagyon szeretjük a szexet, eléggé egymásra vagyunk hangolódva. Tegnap felhozta, hogy ő nagyon szeret teleélvezett, g*cis szájjal smárolni (az exével elvileg sokszor csinálták) és szeretné velem is kipróbálni. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Fiúk és lányok válasza is jöhet!
28F/28L
Én ezt sose hoztam fel szóban, a párom mindig megcsókol utána, őt nem zavarja vagy érdekli a dolog; ugyanígy engem sem zavar, ha nyalás után csókolózunk.
Neked kell tudnod, hogy ez belefér-e, de személy szerint nem látok ebben semmi durvát.
N
A párom minden szó nélkül megtette. Utána beszéltünk róla, hogy van akinek ez undi. Ő erre azt mondta, hogy a saját terméke és nem salakanyag, hanem életet teremt. Miért kéne ettől undorodni? Igazat adtam neki.
Arról nem beszélve nőként, ha már ti pasik elvárjátok hogy mi nyeljük, akkor olyat kéne elvárni amit ti is megtesztek.
Simán!
Alapnak kéne ennek lennie, hamár tele lövitek a csaj száját, akkor ne fintorogjatok a saját cuccosotoktol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!