Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vekony lanyok, ti szexelnetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vekony lanyok, ti szexelnetek szivesen koverebb fiuval?

Figyelt kérdés
dec. 29. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Bocsi,de én nem.
dec. 29. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem, számomra az egyik legtaszítóbb külső vonás, ha valakin túlsúly van.
dec. 29. 17:25
 3/6 anonim válasza:
91%
nekem bejonnek a mackosabb pasik. 163 cm es 62 kg vagyok.
dec. 29. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Mikor vékony voltam akkor mindig macis pasijaim voltak tipik nem a jó pasikat vadásztam mellettük szép voltam nő voltam és örültek hogy szóba által velük míg más csaj attól párnázott hogy le csapdák a kezéről a pasiját nekem ilyentől nem kellett félnem

Normál esetben egy jó csaj nem akart egy dundi jellemtelen nem menő kövér pattanásos pasival mutatkozni

Össze is nevettek az osztálytársaim de pont szartam rájuk .

dec. 29. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
Én tuti nem. A pasiknak már akkora elvárásaik vannak,hogy a kislábujjunk körmétől a fejünk tetejéig legyünk szexik,egy szőrszál se legyen sehol,akkor legyen már így fordítva is. Biztosan vannak kivételek,vagy egy Merci csodákra képes,de én nem kötök kompromisszumot.
dec. 29. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha amúgy bejön igen.
dec. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!