Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a nővel szívesen szexelnétek?
2022. dec. 4. 00:25
2/22 anonim válasza:
Természetesen. Gyönyörű lány. Szerinted ő is benne lenne?
3/22 anonim válasza:
A 2-es voltam, a számát esetleg elküldhetnéd privátban.
5/22 anonim válasza:
Igen, szerintem szép.
Plusz pont, hogy szereti a macskákat.
6/22 anonim válasza:
Persze, simán, egy csinos csaj.
#2 szerintem benne lenne ha mondjuk a magángépedhez Lamborghinivel viteted ki hogy menjetek randira a Bahamákra :D (a képek alapján hivatásos insta modell a csaj)
8/22 anonim válasza:
A külseje alapján kapna egy esélyt. De a személyes kisugárzása, a viselkedése, a modora, és a szellemi képessége döntene arról, hogy ágyba vinném-e, vagy elköszönök tőle.
10/22 anonim válasza:
#3 Az feltűnt hogy orosz a csaj? És ha megkapod a számát mit mondasz neki? 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!