Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a farok mérettől függ az orgazmusotok?
Nem a mérettől függ (kivéve ha nagyon mikro mert azzal nem fog menni). Az hogy valaki jó kiállású, jóképű stb. csak annyiban számít hogy rákívánjanak mint pasira a nők. Ettől még lehet nagyon béna az ágyban. Utóbbit a nők nem fogják neki nyíltan megmondani (mert nem akarják megbántani a másik embert).
Az hogy jó vagy-e az ágyban onnan tudod leginkább lemérni, hogy az adott nő akarja-e veled újra meg újra.
10 reagálva
Ha a farkad 5 szeresére tágul merevedés közben akkor a bőröd vagy vele tágul vagy elszakad és igen fájdalmas tud lenni. Nekem nem sima fitymaszűkületem van(volt), hanem a bőröm egyszerűen nem bírja a strapát és kireped, vérzik azért szinte csak óvszerben szexelhetek.
Visszatérve az eredeti kérdésre, nem mindegy hogy a partner mennyire érett és tapasztalt nő, aki pontosan tudja hogy tud elmenni az segít mert neki is az az érdeke. Ha egy tapasztalatlan fiatal nővel szexelsz és nem tud elmenni pusztán a dugástól azt nem lehet összehasonlítani azzal, aki annyira ismeri a testét, hogy akár 5 perc is elég neki. 30 éves korm előtt nagyon sok kalandom volt, éves szinten 20-30 nővel simán együtt voltam. Régen voltam más nővel mint a feleségem, így kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozni, de ha az elmúlt 15 évben nem változtak a trendek, akkor érvényes lehet amit írok. Egy dolog biztos, ha az adott nő szexelni akar veled újra és újra akkor jó amit csinálsz!!!
még valami.
Azt mondod, hogy ha kézzel rásegít az nem hüvelyi orgazmus. Nos nem azt mondtam, hogy csak úgy tud elmenni, ha kézzel folyamatosan izgatja magát. Csiklóval addig izgatja magát amíg majdnem el tud menni, de visszatartja és utána már képes hüvelyi orgazmusra. A csikló izgatása sokkal intenzívebb, hamarabb el lehet vele érni a csúcsra. Sok olyan partnerem volt aki elsőre csak orálisan tudott elmenni, viszont utána annyira érzékennyé vált a csiklója, hogy nem lehetett hozzányúlni, viszont másodszorra már képes volt pusztán a dugástól elmenni.
Nem vagyunk egyformák.....
Csak szólok: nincs hüvelyi és csikló orgazmus. Ami a hüvely belsejében van, az is a csikló része, mert egy nagyobb, szerteágazó szerv. Kézzel/nyelvvel viszont több stimulációt kap, mint a pénisszel, ezért is tudnak kevesebben pénisz által elmenni.
N
#18 (N vagy Norbi)
Majd ha egyszer lesz hüvelyi orgazmushoz bármilyen közöd, akkor gyere vissza. Addig ne beszélj ilyen áltudományos butaságokat. Köszi!
#4 Jól van tata, leülhetsz.
Olyan röhögni valóan szánalmas, mikor egy NŐNEK próbálja meg elmagyarázni egy férfi, hogy mit szeretnek jobban a nők.Nem érzed magad szánalmasnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!