Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a farok mérettől függ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a farok mérettől függ az orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Tegnap beszéltem az egyik alfa hím barátommal, akinek 18+ a farka, sportos, 190+ centi magas. Szóval adott, hogy nagyon jónak kellene lennie az ágyban ezekkel az adottságokkal. Aztán egyszer csak kérdezi, hogy volt-e valamelyik páromnak hüvelyi orgazmusa? Ezt a kérdést nem értettem. Mondtam neki 10-ből 8-nak volt, a maradék kettőnek nem volt - nem is voltak rá képesek. Nekem azért egy átlag alatti 13-14 centis farkam van, meg átlag külsőm. Nem engedhettem meg magamnak sosem, hogy úgy engedem el a lányt, hogy nincs orgazmusa. Az létezhet az az effektus, hogy mivel jó faszi, így sosem kellett kuzdeni az orgazmusért, mert annyira maxon voltak a kvalitásai (penz, humor, kiallas es a tobbi) hogy ezt a nők elnézték neki? Mikor ezt meséltem egy másik béta haveromnak, ő is lehidalt. Azért az alfáktól többet vártunk. Mondjuk én az a fajta vagyok, aki addig tolom, amíg nincs orgazmus, első 2-3 egyuttletnél szerencsetlenkedek, de rákérdezek, hogy mit tetszik neki, és a speicalistajava válok - vmivel kompenzalnom kell, hogy erős béta vagyok.

dec. 29. 12:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9- akkor nem értem mi értelme itt a farok méregetésnek. Mondjuk azt, hogy füllentettek a nőim. Akkor most nem mindegy, hogy 13 vagy 17 centi megy beléjük? Az a 3 cm-rel több löket táv nem oszt, nem szoroz. Most kíváncsiságból megnéztem mennyi a 3 cm - kb semmi - de nem? A 6 cm mar tekintélyes, nekem csak 4.5
dec. 29. 13:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Bocsi - 14 centit akartam írni :D matekbol nem voltam erős sosem. Pedig van mérlegem is haha
dec. 29. 13:27
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem a mérettől függ (kivéve ha nagyon mikro mert azzal nem fog menni). Az hogy valaki jó kiállású, jóképű stb. csak annyiban számít hogy rákívánjanak mint pasira a nők. Ettől még lehet nagyon béna az ágyban. Utóbbit a nők nem fogják neki nyíltan megmondani (mert nem akarják megbántani a másik embert).

Az hogy jó vagy-e az ágyban onnan tudod leginkább lemérni, hogy az adott nő akarja-e veled újra meg újra.

dec. 29. 13:30
 14/25 anonim ***** válasza:

10 reagálva

Ha a farkad 5 szeresére tágul merevedés közben akkor a bőröd vagy vele tágul vagy elszakad és igen fájdalmas tud lenni. Nekem nem sima fitymaszűkületem van(volt), hanem a bőröm egyszerűen nem bírja a strapát és kireped, vérzik azért szinte csak óvszerben szexelhetek.

Visszatérve az eredeti kérdésre, nem mindegy hogy a partner mennyire érett és tapasztalt nő, aki pontosan tudja hogy tud elmenni az segít mert neki is az az érdeke. Ha egy tapasztalatlan fiatal nővel szexelsz és nem tud elmenni pusztán a dugástól azt nem lehet összehasonlítani azzal, aki annyira ismeri a testét, hogy akár 5 perc is elég neki. 30 éves korm előtt nagyon sok kalandom volt, éves szinten 20-30 nővel simán együtt voltam. Régen voltam más nővel mint a feleségem, így kénytelen vagyok az emlékeimre hagyatkozni, de ha az elmúlt 15 évben nem változtak a trendek, akkor érvényes lehet amit írok. Egy dolog biztos, ha az adott nő szexelni akar veled újra és újra akkor jó amit csinálsz!!!

dec. 29. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
#14 nem, ne fogd a nőkre. Sokkal voltál, így statisztikailag már jelentős a 90% bukta arány. So sorry. Eleve aki fitymaszűkületes, az ne is szexeljen mert beteg és undorító
dec. 29. 14:04
 16/25 anonim ***** válasza:

még valami.

Azt mondod, hogy ha kézzel rásegít az nem hüvelyi orgazmus. Nos nem azt mondtam, hogy csak úgy tud elmenni, ha kézzel folyamatosan izgatja magát. Csiklóval addig izgatja magát amíg majdnem el tud menni, de visszatartja és utána már képes hüvelyi orgazmusra. A csikló izgatása sokkal intenzívebb, hamarabb el lehet vele érni a csúcsra. Sok olyan partnerem volt aki elsőre csak orálisan tudott elmenni, viszont utána annyira érzékennyé vált a csiklója, hogy nem lehetett hozzányúlni, viszont másodszorra már képes volt pusztán a dugástól elmenni.

Nem vagyunk egyformák.....

dec. 29. 14:06
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehetne, hogy akkor most végig csak egyfélét mondasz? Amúgy igazad van, nem vagyunk egyformák. Szerencsére, és a lányok nagy szerencséjére. Nekem a marketingem rosszabb, tehetségem erősebb. Értsd: köröket verek a 10%-odra
dec. 29. 14:34
 18/25 anonim ***** válasza:
20%

Csak szólok: nincs hüvelyi és csikló orgazmus. Ami a hüvely belsejében van, az is a csikló része, mert egy nagyobb, szerteágazó szerv. Kézzel/nyelvvel viszont több stimulációt kap, mint a pénisszel, ezért is tudnak kevesebben pénisz által elmenni.

N

dec. 29. 15:31
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

#18 (N vagy Norbi)

Majd ha egyszer lesz hüvelyi orgazmushoz bármilyen közöd, akkor gyere vissza. Addig ne beszélj ilyen áltudományos butaságokat. Köszi!

dec. 29. 15:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

#4 Jól van tata, leülhetsz.

Olyan röhögni valóan szánalmas, mikor egy NŐNEK próbálja meg elmagyarázni egy férfi, hogy mit szeretnek jobban a nők.Nem érzed magad szánalmasnak?

dec. 29. 16:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!