Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a farok mérettől függ az orgazmusotok?
Figyelt kérdés
Tegnap beszéltem az egyik alfa hím barátommal, akinek 18+ a farka, sportos, 190+ centi magas. Szóval adott, hogy nagyon jónak kellene lennie az ágyban ezekkel az adottságokkal. Aztán egyszer csak kérdezi, hogy volt-e valamelyik páromnak hüvelyi orgazmusa? Ezt a kérdést nem értettem. Mondtam neki 10-ből 8-nak volt, a maradék kettőnek nem volt - nem is voltak rá képesek. Nekem azért egy átlag alatti 13-14 centis farkam van, meg átlag külsőm. Nem engedhettem meg magamnak sosem, hogy úgy engedem el a lányt, hogy nincs orgazmusa. Az létezhet az az effektus, hogy mivel jó faszi, így sosem kellett kuzdeni az orgazmusért, mert annyira maxon voltak a kvalitásai (penz, humor, kiallas es a tobbi) hogy ezt a nők elnézték neki? Mikor ezt meséltem egy másik béta haveromnak, ő is lehidalt. Azért az alfáktól többet vártunk. Mondjuk én az a fajta vagyok, aki addig tolom, amíg nincs orgazmus, első 2-3 egyuttletnél szerencsetlenkedek, de rákérdezek, hogy mit tetszik neki, és a speicalistajava válok - vmivel kompenzalnom kell, hogy erős béta vagyok.
Nem a hosszúság szàmít, hanem a vastagság.Semmire nem mész egy 18-20 centis ceruza farokkal.
Ha már van 15 cm az bőven jó, csak jó vastag legyen, az a fontos.A vastagság tesz hozzá a hüvelyi orgazmushoz.
dec. 29. 12:51
4/25 anonim válasza:
#3 látom frusztrált vagy kicsit. Saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy nem kell vastag legyen, nekem se vastag. Picit hosszabb az igazi átlagnál, de most ne 20+ centikre gondoljatok.
Nem fogod elhinni, de olyan csajoknak is okoztam orgazmust, akinek más pasival nem ment. Volt köztük aki azért határozottan tág volt. Legalábbis én kicsit gyengén éreztem az ingert. Persze azt se mondom, hogy a hüvelyi orgazmus a méreten múlik, mert nyilván a fentebb említett csajok is voltak nálam nagyobbal, és velük mégsem˜. De kár lenne elvitatni, hogy a MEGFELELŐ méret szükséges feltétel. Itt én végeztem, nem fogok vitába bocsátkozni, és széttrollkodni a kérdést.
Hetero férfi
dec. 29. 13:00
5/25 A kérdező kommentje:
2 - ezen én is elgondolkodtam. De ennyire meg tudták volna játszani az orgazmust? Hatalmas színesznek kellett lenniük. Egyébként mikor megujjaztam őket, ugyanúgy vuselkedtek, lehetett érezni a hüvelyben a lüktetést, meg a farkammal is éreztem. Most nem magamat akarom áltatni. De létezik a jelenség, hogy egy ilyen brutál faszinál elnéznek ilyen dolgokat?
dec. 29. 13:01
6/25 anonim válasza:
5ös
Simán meg lehet játszani a hüvelyi összehúzódásokat meg a nyögéseket.
dec. 29. 13:07
7/25 anonim válasza:
Technikától
Attól csak úgy nem lesz orgazmus h bedugta az x centit
dec. 29. 13:11
8/25 A kérdező kommentje:
6 - igen persze. De miért tették volna? Az is farasztó, ha valaki szinészkedik az ágyban, olyan mintha én nem önmagamat adnám, ez egy idő után kibukik.
dec. 29. 13:11
9/25 anonim válasza:
Ez érdekes....nekem sem ez a tapasztalatom. Nekem nincs nagy farkam, 17cm hosszú ha nagyon kanos vagyok, de átmérője majd 6cm, volt is belőle problémám rendesen (több műtétem is volt). Szóval volt számos partnerem az életben és jó ha 10% tudott pusztán a dugástól elmenni és ha el is ment, akkor sem volt olyan hű de intenzív. Ha ráizgattak kézzel úgy szinte mindenki el tudott menni, de így is volt kivétel. Volt egy csajom, aki annyira nehezen tudott felizgulni, hogy vele 1 óra dugás csak a bevezető volt. Viszont ha egyszer el tudott menni, akkor 3 perc intenzív dugás után már jött is a következő. Ő ha egyszer bepörögött, akkor anális dugástól is olyat élvezett, hogy korábban olyat nem tapasztaltam.
dec. 29. 13:14
10/25 anonim válasza:
13:14 a ráizgatás az sima csiklóorgazmus. A 10% elég kevés, országos átlag alatt van. Sorry, de van hova fejlődni. A több műtétig pedig még majdnem hihető is volt a story
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!