Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magamban ráizgultam egy palira, akkor ő azt megérzi?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nem igazán ismerem, inkább csak úgy látásból. De ahogy a közelemben van, valahogy úgy elindul a fantáziám vele. Olyan inspiráló a jelenléte, valahogy így tudnám megfogalmazni.
Na most én az égvilágon semmit nem csináltam, mármint nem nyomultam vagy ilyesmi. Csak nem tudom ez kifelé mennyire levehető és hogy ez neki is egyértelmű vajon? Ilyent a másik fél is érez ilyenkor vagy valószínűbb, hogy ez csupán a saját világomban zajlott le? Tehát az én életem egy kivetülése vagy egy valós kölcsönös alapú dolog?
dec. 29. 11:48
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, ha komolyabban gondolod, akkor léphetnél valamit.
3/9 anonim válasza:
Ha akaratlanul mutattál jeleket lehet. Egyébként mi tetszik benne ennyire ?
5/9 anonim válasza:
No mi lenne a jó?
Hogy érezze, vagy hogy ne?
6/9 anonim válasza:
Inkább kezdeményezzél! Nem fogja érezni és a gondolatolvasáshoz sem ért!
8/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, pedig azt hinné az ember, hogy ha jön egy ilyen erős érzés, akkor azt a másik is érzi. De elhiszem, hogy nem, ez a valószínűbb.
dec. 29. 13:43
9/9 anonim válasza:
De az is lehet, hogy ő ugyanígy érez a közeledben, csak ő is magába fojtja, és soha nem derül ki számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!