Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban téma volt az osztályban, kiránduláson, hogy melyik fiúnak mekkora, borotválja-e, stb?
Osztálykiránduláson? Hány fiú vesz részt ezekben?
Bocsánat, de azon mit szoktatok beszélni? A mell amúgy is látszik, a farok nem. Nem szeretném megbántani a lányokat, de tényleg nem értem
Ez csak a fantáziában fordul elő hogy az osztály fiúi a farkukról témáznak. Kiránduláson, uszodában öltözés és zuhanyozás közben akit érdekelt rápillanthatott a másikra. Akik látták egymást ennyivel be is fejezték. Tudott dolog hogy sokan szégyenlősek elfordulva öltöznek. Ök föleg nem fognak ilyen dolgokról beszélgetni.
Más dolog ha egy-két fiú között kialakul egy jó baráti légkör és olyan a helyzet pl ott alvós alkalomkor láthatják egymást kitárgyalhatnak dolgokat de erröl nem számolnak be másoknak.
Ilyen alkalomkor dumáltuk meg a szörtelenítést négy szemközt. Nem lengetve nem tapizva egymást.
Nekem kellemetlen élményem van ezzel kapcsolatban. Később érő típus is vagyok, meg hát úgy gondolom ez nem egy beszélgetés témája, hogy kinek mekkora meg hányszor veri ki egy nap. Amikor szóba került én próbáltam kerülni a témát. Egy FB csoportban viszont kibeszéltek engem, hogy kb mennyire bumburnyák vagyok, hogy talán azt se tudom mit jelent kiverni. Én szimplán nem szeretek erről társalogni. Ha csajokról beszélgetünk az okés egy bizonyos határig, de úgy gondolom ez magánügy.
Ezek után már nem tudtam jó szemmel nézni ezekre az osztálytársaimra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!