Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Suliban téma volt az osztályba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliban téma volt az osztályban, kiránduláson, hogy melyik fiúnak mekkora, borotválja-e, stb?

Figyelt kérdés
A lányok is beszélgettek hasonló témákról?

tegnap 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ki is szoktuk verni együtt. 17F
tegnap 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányként a cici mérete volt nálunk a téma.
tegnap 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Osztálykiránduláson? Hány fiú vesz részt ezekben?

tegnap 22:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de azon mit szoktatok beszélni? A mell amúgy is látszik, a farok nem. Nem szeretném megbántani a lányokat, de tényleg nem értem

tegnap 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
#3: aha. Hát, olyan 3-4-en általában, de am attól függ, hogy hányan vagyunk a szobában.
tegnap 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Soha semmi ilyesmi. Menstruációról, szőrtelenítési módokról beszélgettünk sokat a barátnőimmel.
tegnap 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Ez csak a fantáziában fordul elő hogy az osztály fiúi a farkukról témáznak. Kiránduláson, uszodában öltözés és zuhanyozás közben akit érdekelt rápillanthatott a másikra. Akik látták egymást ennyivel be is fejezték. Tudott dolog hogy sokan szégyenlősek elfordulva öltöznek. Ök föleg nem fognak ilyen dolgokról beszélgetni.

Más dolog ha egy-két fiú között kialakul egy jó baráti légkör és olyan a helyzet pl ott alvós alkalomkor láthatják egymást kitárgyalhatnak dolgokat de erröl nem számolnak be másoknak.

Ilyen alkalomkor dumáltuk meg a szörtelenítést négy szemközt. Nem lengetve nem tapizva egymást.

tegnap 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Nekem kellemetlen élményem van ezzel kapcsolatban. Később érő típus is vagyok, meg hát úgy gondolom ez nem egy beszélgetés témája, hogy kinek mekkora meg hányszor veri ki egy nap. Amikor szóba került én próbáltam kerülni a témát. Egy FB csoportban viszont kibeszéltek engem, hogy kb mennyire bumburnyák vagyok, hogy talán azt se tudom mit jelent kiverni. Én szimplán nem szeretek erről társalogni. Ha csajokról beszélgetünk az okés egy bizonyos határig, de úgy gondolom ez magánügy.

Ezek után már nem tudtam jó szemmel nézni ezekre az osztálytársaimra.

tegnap 22:53
 9/9 anonim ***** válasza:
A koliban zuhanyzáskor, meg a szobatársakkal igen, máshol nem.
ma 06:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!