Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hogy incselkedett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy incselkedett veled egy nő, de te nem mentél bele a szexbe vele?

Figyelt kérdés

Miért nem?

És nagyon tetszett a nő? Nehezdre esett visszautasítani?

dec. 29. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen, de nem tudtam eldönteni hogy csak húzni akar vagy valóban komolyan gondolja és még Férjél is volt...meg persze munkahelyen incselkedett velem, de igen nagy volt a kísértés mert nagyon jól nézett ki :)
dec. 29. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen több is volt, tiniként és felnőttként is.
dec. 29. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
2, és miért utasítottad vissza a tálcán kínálkozó alkalmat? Valamint: nem bántad meg?
dec. 29. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze nem mindenki jön be
dec. 29. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem volt könnyű. A csaj szerelmes volt belém. Én is szerettem, de nem akartam kapcsolatot. Igazából nem is értettem mit látott bennem. Távolról se voltam se helyes, se jó alkatú. A farkam is elég kicsi. Igazából féltem a reakciójától. Nem is feltétlen a méret hanem maga az aktus nem lett volna fényes ezért csak petting volt. Pedig aztán ő az a fajta volt aki megőrjít bárkit aki vonzódik hozzá. Mind jó mind rossz értelemben. Bánni bánom, hogy nem tettem meg és már azt is, hogy nem jöttem össze vele hiszen évekig tartott ez a se veled se nélküled. Most együtt vagyok egy csajjal aki ugyan kiszámítható, de nem tud úgy felizzítani pedig igen csinos. 32F
dec. 29. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:

#3:

Nem akartam megdugni őket. Egy részük a húgaim barátnői voltak, volt aki halál szerelmes volt belém (pedig alig ismert). Volt anyuka is akit visszautasítottam, ő nem csak szexet akart volna, de akár az is okés lett volna részéről. Meg még volt pár alkalom másokkal. Nem bántam meg.

dec. 29. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, igen. Haver húga volt. Nem annyira tetszett, de ment volna vele a dolog.
dec. 29. 15:20
 8/9 StevenUp ***** válasza:
2x volt ilyen. Egyszer azért nem, mert volt barátnőm. Másik esetben meg nagyon fiatal és ostoba voltam és nem kapcsoltam időben.
dec. 29. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze. Egy random szex nem annyira fontos dolog. Pláne, hogy ritka, hogy egy csaj tényleg csak szexet akar, szóval esélyes, hogy utána még nagy lelki válság lesz és fájdalom ömlik az emberre, hogy miért nem lesz több.
dec. 29. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!