Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi valóság alapja van az állításnak hogy látni lehet egy lányon ha rendszeresen dugják?
Inkább az arcán, viselkedésén látszik. Kisimultabb, nyugodtabb.
Persze ez az ideális eset és nem arra vonatkozik, ha xar a szex, vagy kényszeres a dolog.
A fogamzásgátló szedésének nincs köze a szex minőségéhez.
Szerintem, a fogamzásgátló nincs jó hatással a nőre, sem a kinézetére, sem a libidójára nézve.
A jó minőségű szex fogamzásgátló nélkül, na az jó hatással van.
Kisimultabb a bőr jó kedvű. Kiegyensúlyozott
De igazából egy jó életmód jó táplálkozás és mozgás is okoz ilyet
N
A hízást azért hozták vele egyhuzamban mert aki rendszeresen dugott az fogamzásgátlót szedett és köztudott hogy afogamzásgátló befolyásolja a súlygyarapodást
Anno nekem is azt mondta az egyik udvarlom hogy onnan tudni hogy rendszeresen dugnak egy lányt mert megnől a segge azaz a bogyók miatt hízik
N
Sehonnan.Urban Legend.
Az is baromság hogy kisimultabb,vidámabb meg hasonlók.
Lehet vidám meg kisimult valaki akkor is,ha ki van pihenve, esetleg jókedve van valamitől,vagy alapból ilyen a természete.Te meg azt hiszed azért,mert rendszeresendugva van! :D
Ami lehet hogy igaz,csak nem amiatt,mert vidám!!
Lehet az is hogy vkit rendszeresen dugnak,mégis fáradtnak,megviseltnek tűnik..
Ezek csak spekulációk.
Kb ugyanolyan mosolyognivaló elmélet,mint Seldon tipizálós elmélete,aki a testsúlyokból,testípusokból próbált levezetni jellembeli tulajdondágokat.Hogy pld aki kövér,az elégedett és mindig vidám meg ilyenek..
Ezek nem alkalmazhatóak tudományos szempontból ilyen megállapításokra.
Nem veszít el semmit, csak a szüzességét. Normálisabb, lazább, barátságosabbá válik.
Hetero férfi
Szerintem egyrészt a kinézetéből, másrészt a viselkedéséből.
Ha egy nő nagyon ideges, meg elhagyja magát, akkor a szexuális élete is pocsék lehet, vagy nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!