Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin szexeltetek?
Egyszer munkahelyen céges bulin iszogattunk, aztán ketten maradtunk az irodában miután mindenki hazament. Egy darabig együtt voltunk utána, de nem működött a dolog.
A második kapcsolatomban 6. találkozón, de előtte már rég ismertem, meg társaságban többször találkoztunk közben is, csak kettesben találkozó volt a 6. Nem kifejezetten azért mentünk hozzá, hogy szex legyen, de fel voltam készülve, hogy esetleg arra fut ki az "átjövök hozzád kicsit". Nála voltunk. Azóta vele vagyok, úgyhogy ennyi tapasztalatom van. :)
Általában az elsőn volt szex, bár ezek nem mind komolynak induló volt.
Komolynak indulónál nem mindnél volt szex, volt aki csak nyilvános helyen tapi (nem volt körülöttünk senki erre figyeltünk).
5-6. randi.
Annyi idő alatt kiderül, hogy mennyire vesz komolyan a másik fél.
Az első exemmel kb. a 6-7. randi táján, a másodikkal szintén viszonylag sok idő telt el, mert mindketten otthon laktunk. :D
A mostani párommal a 2. randin. Vele már a randik előtt is találkoztunk kétszer egy baráti társaságban, illetve tőlem szokatlan módon a falat kapartam érte, úgyhogy kukába vágtam az elveimet és örültem, amikor a második randit már hozzá terveztük. Igazából nem tudtam, hogy kapcsolati szempontból milyen tervei vannak pontosan, de úgy voltam vele az aktuális hangulatomban, hogy az eddigi összhang és kémia alapján legrosszabb esetben is lesz egy jó estém... szerencsére nem állt meg ennyiben. :3 (Én vagyok a nő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!