Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hányadik randin szexeltetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin szexeltetek?

Figyelt kérdés
Megírnátok nálatok hogy volt kapásból lakáson volt a randi vagy utána mentetek fel? Kinél, nő vagy férfi lakásán, kort is légyszi.
tegnap 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer munkahelyen céges bulin iszogattunk, aztán ketten maradtunk az irodában miután mindenki hazament. Egy darabig együtt voltunk utána, de nem működött a dolog.

A második kapcsolatomban 6. találkozón, de előtte már rég ismertem, meg társaságban többször találkoztunk közben is, csak kettesben találkozó volt a 6. Nem kifejezetten azért mentünk hozzá, hogy szex legyen, de fel voltam készülve, hogy esetleg arra fut ki az "átjövök hozzád kicsit". Nála voltunk. Azóta vele vagyok, úgyhogy ennyi tapasztalatom van. :)

tegnap 22:32
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Általában az elsőn volt szex, bár ezek nem mind komolynak induló volt.

Komolynak indulónál nem mindnél volt szex, volt aki csak nyilvános helyen tapi (nem volt körülöttünk senki erre figyeltünk).

tegnap 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Kb egy éve voltunk együtt akkor (18 voltam), azóta is együtt. 34N
tegnap 22:49
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Én randi előtt szoktam
tegnap 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Előző exem 2. Randin megvolt
tegnap 23:09
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem igazán randiztunk. Találkoztunk valahol egy közös ismerős miatt, kicsit beszélgettünk, szimpatikus volt. Majd pár héttel később mind a ketten meg voltunk hívva egy szülinapozásra házibuliba. Hozzá mentünk fel (a férfihoz) mert nagyon jól alakult az este, nagyon erős volt a vonzalom. Azóta szinte nem töltöttünk el egymás nélkül napot.
tegnap 23:10
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

5-6. randi.

Annyi idő alatt kiderül, hogy mennyire vesz komolyan a másik fél.

tegnap 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Oh, bárcsak 5-6 randi alatt kiderülne, hogy mennyire veszi komolyan a másik… Amúgy változó, van, akivel csak szexnek indult, de kapcsolat lett, van, akivel 1-2 mással 4-6 randi is volt.
tegnap 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Az első exemmel kb. a 6-7. randi táján, a másodikkal szintén viszonylag sok idő telt el, mert mindketten otthon laktunk. :D

A mostani párommal a 2. randin. Vele már a randik előtt is találkoztunk kétszer egy baráti társaságban, illetve tőlem szokatlan módon a falat kapartam érte, úgyhogy kukába vágtam az elveimet és örültem, amikor a második randit már hozzá terveztük. Igazából nem tudtam, hogy kapcsolati szempontból milyen tervei vannak pontosan, de úgy voltam vele az aktuális hangulatomban, hogy az eddigi összhang és kémia alapján legrosszabb esetben is lesz egy jó estém... szerencsére nem állt meg ennyiben. :3 (Én vagyok a nő.)

tegnap 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Az első randin kölcsönös orális szex volt. Igaz, elötte hónapokig leveleztünk majd telefonon beszéltünk szinte minden nap. F.
ma 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!