Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van másnak is olyan fantáziája, hogy közösen megdugná a párját a barátaival?
Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk mindketten és 4 éve vagyunk együtt. Stabil a kapcsolat és én nem vagyok féltlkeny típus. Jó csaj a barátnőm, szóval szerintem a haverok is benne lennének. Van olyan aki már próbált hasonlót? Jó élmény volt?tegnap 16:59
2/8 Lazy Lover válasza:
Van igen de meg marad fantázia szinten
4/8 anonim válasza:
Fuu de gázak vagytok ti ember .. egy igazi férfi megdugja a csaját és az ideg szétveti ha csak gyanú van hogy más is .. ti meg erre vágytok 😂
5/8 anonim válasza:
Biztos van, de nem én vagyok az. Az én feleséget csak ne dugja meg más. Az amúgyis válóok lenne. Ha neki más pas kell, akkor menjen isten hírével, és dugdosson más pasikat, nekem egy ilyen cafka nem kellene. (Ne értsetek félre nem vagyok prűd, mert bárki láthatja a feleségem meztelenül, csak nem dughatja meg!)
6/8 anonim válasza:
Haverom már többször is felhozta hogy megdughatnám a barátnőjét de egyelőre csak "viccesen"
7/8 anonim válasza:
Én dugtam már meg 2 haverom csaját is, ők még együtt vannak. Viszont én sosem engedem ezt amikor nálam komoly a dolog. Viszont az egyik csajt megdugattam mindenkivel mielőtt kidobtam, mert jó csaj volt, csak ribike is közben.
8/8 anonim válasza:
A te barátnődet bármikor megdugnánk a haverokkal, az enyémhez viszont kuss mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!