Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasimat a legjobb barátaival. Tudom, hogy megosztó téma, de én nagyon-nagyon élveztem, ráadásul a két sráccal ki is nevettük, amikor közösen ültünk be egy sütizőbe és arról magyarázott, hogy én milyen hűséges lány vagyok. Jól tettem?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 10:53
2/21 A kérdező kommentje:
Ő persze azt hitte, azért nevetünk, mert vicces, hogy milyen szerelmes belém. Amúgy én is szeretem őt, de a lábaimat szét fogom tenni másoknak is, na meg a számat se csak neki fogom kinyitni szex végén.
2023. okt. 1. 10:54
4/21 anonim válasza:
Igen, persze, sőt ezt már beteheted az önéletrajzodba is amikor jelentkezel a rosszlányok oldalra.
5/21 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, ő 21.
2023. okt. 1. 10:54
7/21 anonim válasza:
Ennek mi értelme van. Legalább hihetően csinálnád.
8/21 anonim válasza:
Szerencsétlen srác! Nem csak a barátnője, de a két legjobb barátja is megalázta, ráadásul egyszerre!
Ha már a háta mögött keféltetek, legalább tartottátok volna titokban!
10/21 anonim válasza:
Úgysem igaz, kár értelmes válaszokat írni. Szerintem is pasi és csak a privátokat várja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!