Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemi betegseg kialakulhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi betegseg kialakulhat ekkor is?

Figyelt kérdés
most egy kapcsolatban vagyok a baratnommel de elotte volt nekem mar 1 parom akivel szexeltem...neki is elottem volt 2...igy is kialakulhat a nemibetegseg vagy ahhoz tenyleg rohadt sok emberrel kell ahhoz lefekudni hogy kialakuljon? termeszetesen megyek most vizsgalatokra es vedekezunk rendesen csak el akarja hagyni a fogamzasgatlot igy emiatt kell elmennem vizsgalatra hogy en meg a kotont hagyhassam el.

dec. 28. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Te azt hiszed hogy az a sok partnertöl alakul ki?

Mond hogy nem felnőtt férfi vagy...

dec. 28. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Ne hagyd el a kotont, kérlek az emberiség nevében!
dec. 28. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem kialakul a semmiből, hanem fertőzésként lehet elkapni.
dec. 28. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kialakul:DD Ez jó. Nyilván minél több emberrel fúj össze a szél, matematikailag annál nagyobb az esélye. HPV-t pl akár szűz is hordozhat, minden ötödik embernek van és nem csak szexuális úton terjedhet.
dec. 28. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Anyámék idősek...azt hiszik hogy ott ahol szemét van MEGTEREM a patkàny😂😂
dec. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!