Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indoklás fogadható el a feleség részéről a megcsalásra?
Figyelt kérdés
Csak pár alkalom volt.tegnapelőtt 15:54
11/19 anonim válasza:
Semmilyen. Nem leszek álszent mert én is csaltam, engem is csaltak már meg. Ha csak 1 alkalom volt akkor hívom megcsalásnak. Ha több alkalom akkor a kapcsolatodnak annyi. Sztem
12/19 anonim válasza:
Ugyan azok mintha egy pasi csalná meg a feleségét.
N
13/19 anonim válasza:
Egyszer csald meg te is, aztán nézzük hogy neki gond e 😀 Ha van benne emberség akkor kvittek vagytok úgy fogja fel.
14/19 anonim válasza:
Semmilyen indok nem elfogadható. Meg lehet beszélni a dolgokat egy házasságban és azután vagy aszerint eljárni vagy el lehet válni. Sajnos a bizalom már sosem áll helyre, ha el is ásod magadban, elfelejteni már nem fogod tudni, hogy hazudoztak neked. Ha egyszer megtörtént máskor is megtörténhet és meg is fog, ha egyszer már "simán" megúszta az egyik fél.
15/19 anonim válasza:
Te milyen indokot fogadnál el a férjedtől? Na ugyanígy lesz vele ők is.
Mindazonáltal a félrelépés sosem magától jön, mindig egy folyamat (érzelmi eltávolodás) "eredménye". Ha meg akarjátok menteni a kapcsolatot akkor ezen gondolkozzatok el. Ha csak a biztonság miatt akarsz visszahúzni akkor már rég nem szereted a párod hanem úja és újra meg fogod tenni!
16/19 anonim válasza:
Azért nem mindig kétoldalú a megcsalás. Ha most jön valami jól kinéző pasi aki megtetszik a csajnak ott hol hibás a férj ?
17/19 anonim válasza:
Én azt hiszem ha eléggé szeret és tisztel akkor nincs az a kisértés a világon, de a kérdés hogy ha nem eléggé tisztel az biztosan az ő hibája e. A megcsalás nekem most nem elfogadható, asszem jobbat érdemlek de ki tudja.
18/19 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mindegy e, hogy a csizmával sz@rba tapos, vagy valaki bele sz@rik a csizmába.
Egyszóval semilyen indok nincs amit a megcsalásra fel lehet hozni elfogadhatóan.
19/19 anonim válasza:
hát ez van ha nem sikerül az asszonyt kielégíteni és értékelni.. félrelép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!