Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban ez izgatná a pasikat? Indoklással.
Figyelt kérdés
Csak egy elméleti kérdés.
Hogy elvegyék egy jó alakú, csinos, de kicsit félősebb 18 éves lány szüzességét. Vagy 18 évestől már tapasztalatot várnának?
Írjatok kort is, ha lehet.
2020. nov. 21. 10:08
1/14 anonim válasza:
Izgatná igen!Nem várok tapasztalatot,mindegy mennyi idős,azt inkább úgy képzelem el hogy mivel tapasztalatlan így én vezetném be a szex minden fortélyaira :)
3/14 anonim válasza:
igen, mert egyből a legjobbal kezdhet a lány, 25f
4/14 anonim válasza:
van ami izgató lehet, de én pl sokat vesztegettem már szűz lányra, ha vevő dolgokra, akkor belemegyek, de amúgy nem vesztegetném az időmet rá feleslegesen
5/14 anonim válasza:
Persze, hogy izgatná. Kis félőset bevezetni :)
6/14 anonymousreview60 válasza:
Persze, hogy izgatna egy félős, kis cuki, jó alakú szüzet bevezetni. Az ártatlansága, az "akarom, de félek" vonakodása, "a jól csinálom?" megfelelni akarása, az elpirulása az egyik legkeményebb afrodiziákum egy - nem skalvadász - férfinek.
9/14 anonim válasza:
Igen izgatna..
20/f
Azert izgatna mert legalább nem egy utolsó qurva..
10/14 anonim válasza:
Lehetne róla szó de csak hármasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!