Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagban ez izgatná a pasikat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban ez izgatná a pasikat? Indoklással.

Figyelt kérdés

Csak egy elméleti kérdés.

Hogy elvegyék egy jó alakú, csinos, de kicsit félősebb 18 éves lány szüzességét. Vagy 18 évestől már tapasztalatot várnának?

Írjatok kort is, ha lehet.

2020. nov. 21. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Izgatna, igen, volt már részem szüzesség elvételben amit nagyon élveztem. Egyáltalán nem bánnám ha félősebb, szégyellősebb a megszokottnál. F 50
2020. nov. 21. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
41,5 f. Izgatna, megkíséreltem elvenni egy 23 évesnek is de annyira feszült volt és görcsös hogy picit talán az ujjammal megindítottam a folyamatot és utána meg neki állt feljebbb hogy én miért nem tettem meg de nem akartam neki fájdalmat okozni. Engem az sem zavarna ha mondjuk valaki bőven húsz feletti de még szűz akkor ha elmondaná hogy miért, lehet valami trauma érte vagy egyszerűen úgy alakult az élete. Én is csak 22 évesen vesztettem el pasiként de korábban esélyem sem volt, persze petting volt tehát nem azért mert ne akartam volna de sosem tudhatjuk hogy ki mögött milyen élettörténet áll.
2020. nov. 21. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat talán egyértelmű tehát izgatna igen..
2020. nov. 21. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:

nem várok tapasztalatot, sőt nem várok semmit

F

2020. nov. 22. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!