Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Melyik poz izgat leginkabb a 3 kozul? (Indoklassal)
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 00:49
A kérdező szavazást indított:
Kutya
Misszionárius
Lovagló
34 szavazat
1/7 anonim válasza:
Az első és a harmadik között nem tudok dönteni. ;)
3/7 anonim válasza:
Lovagló. Úgy élvezek a legnagyobbat, szeretem a szemkontaktust es ha a mellemmel játszanak.
Kutyában meg ha rámarkolnak a csípőmre és úgy húznak rá a farokra. Abban azt élvezem, hogy fáj a párom méretével.
4/7 anonim válasza:
Lovagló, de hátulról, és a popsiban van a farkam! Na az a best!
5/7 anonim válasza:
Misszionárius, mert: én irányítok, kényelmes, lehet romantikázni és vadulni egyszerre, és látom a lány arcát, mellét.
6/7 anonim válasza:
Előjátékhoz azt szeretem ha először hason fekszik a csajszi, megmasszírozom a vállait, csókolni meg cirógatni a nyakát hátulról, utána misszionárius pózban kinyalni (ha szereti akkor közben játékkal a popsiban vagy ujjal a puncijában), és utána kutyapózban dugni (de misszináriusban is szeretem, mert közben tudok a csiklójával játszani, vagy a nyakát szorítani ha szereti 😉)
De ez csak egy jobban bevált "rutin", barátnővel mindig mást szeretek kipróbálni
7/7 A kérdező kommentje:
Fiúkhoz szól a kérdésem, lány válaszok nem érdekelnek :)
2021. jan. 24. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!