Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dua Lipa egytől tízig terjedő skálán?
Nem hiszem. Megkérdezted a népet, hogy milyen nő a ladyboy, aztán csodálkozol, hogy lepontozzák. Nem érted, hogy miért, elmondják, hogy maszkulin, azt se érted.Az, hogy ameyik férfinak tetszik abban esélyes, hogy van bi hajlam itt csak mellékvágányon került említésre, de ezt se érted.
¯\_(ツ)_/¯
Az nem esik le, hogy nem attól lesz valaki nőies, hogy pina van alatta?
Nadia Nardi, Yaxeni Oriquen, Renné Toney mindegyik biológiailag nő, de egy átlag férfiban tized annyi a tesztoszreron mint azokban.
A fiatal Di Caprio pedig arcra abszolút maszkulin, nőies férfinak pl Prince-t mondanám (és nem is hiszem hogy 3-4-nél többet kapna ő sem itt a nőktől). Valahogy nem érzed te ezt úgy tűnik.
Akkor aki meleg férfiként vonzónak találja Prince-t, az igazából hetero, nem?
Majd pont te fogod átdefiniálni a szexuális irányultságokat és megmagyarázni mindenkinek, hogy kihez engedtetik meg vonzódnia, a te önkényes standardjaid alapján.
Nem feltétlenül, mert a nemi jelleg egy irányból csak a skála két végén (tisztán férfi és tisztán nő) definiálható. Akinek androgün kinézete van az tartalmaz jellemzőket mindkét oldalról, így bárhonnét megközelíthető, viszont az is tuti, hogy nem azokat fogja vonzani, akiket a saját neme taszít, hiszen annak a megjelenését tartalmazza. Következésképp aki férfias nőkhöz/nőies férfiakhoz vonzódik heteró oldalról abban van némi biszex jelleg.
Ezt meg, hogy én megmondom bárkinek is hogy kihez vonzódhat nem tudom honnét veszed.
A vélményemet írom le mint bárki más, egy szóval se mondtam, hogy tilos lenne bárkinek bármi.
27#
Nem szószerint 8 éves testről beszélünk. Hanem aki szerelemre méltó az alkati hiányosságai ellenére is. Minden ízében nő, de fizikailag nem markolsz csöcsöket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!