Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dua Lipa egytől tízig terjedő skálán?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs műtve az ajka. Fiatalabb korában, mondjuk cukibb volt.tegnap 14:30
3/16 A kérdező kommentje:
Ahogy öregszik, tényleg vesztett a bájából. Ez talán ilyen dél balkáni vonás. Lehet a hasa is szőrös, csak epilálja.
tegnap 15:42
5/16 anonim válasza:
28 éves ember, kb semmit nem öregedett, sőt talán ez fénykor inkább. Régen egy 28 éves nő már középkorú családanya volt, ma meg 30 éves nők vihognak a bulikban mint régen egy tini. Amúgy sok 16-20 éves kiéltebb mint Dua Lipa 28 évesen.
Amúgy itt mindenkinek 10/3-4 de közben amúgy ha csak rátok mosolyog egy fele ennyire jó nő már veritek ki rá otthon 😂 Viccesek ezek a gyakoris "pasik", méregetitek a farkatok, teszitek fel a hülye kérdéseteket amelyeknek köze nincs a valósághoz, pinát nem láttatok de Dua Lipát 10/3-nak írjátok 😂😂
Egyébként szerintem szép arcra, nem kiemelkedő de szép, olyan szexi a kisugárzása. Alkatra is jó, magas de nem túlságosan, nem vézna de nem is kövér, van azért jó markolni való feneke 😀 Simán 10/7
6/16 A kérdező kommentje:
Én is adnék objektíven egy 7-est. Vannak fent róla ilyen régebbi reelsek. Olyan bájosan tud édelegni, hogy az valami elbüvőlő. Az a mosoly, az a tekintet... Nekem jobban tetszett nem ezzel az ultratökéletes fogsorral. De hát ez a sztárok minimuma, hogy egyes dolgokat patikára csináltatnak, de szerintem implantátum nincs rajta. Lány korában is dús ajka volt, csak most nagyon erős sminkeket használ.
tegnap 18:01
7/16 anonim válasza:
Hát ha ő 3-4, akkor a valóságban a legtöbb nő mínuszban van a skálán, mondom ezt szerintem full átlagos nőként.
8/16 anonim válasza:
Francokat, a legtöbb nő 5, mert az a közép. Ő az átlagnál rondább, mert férfias arca van. Egy-két képen úgy néz ki mint valami ladyboy. Egy szebb arcú de kövér lány jobb mint ez. Inkább az 55 éves Mariah Carey, vagy a 47 éves Sharika mint ez. Ugyanannyi idősen meg össze se lehet hasonlítani, annyival jobb nő volt mindegyik.
9/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezen az oldalon mindenki manusgádzsi aki kicsit is markánsabb.
tegnap 18:32
10/16 anonim válasza:
Mitől férfias az arca, vagy mitől férfiasabb, mint egy átlagos nőé? Őszintén érdekel. Én pl. apámtól örököltem a nem éppen kicsi cuki pisze orromat, de még senki nem nézett csávónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!