Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ariana Grande vagy Dua Lipa a szexuálisan vonzóbb nő?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Ari
Dua
55 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ariana, de olyan tág lehet már szerintem...
Mondjuk a vödör is a kút oldalához csapódik xd
2/16 anonim válasza:
Ariana! Darabokra szedném a r*bancot.
3/16 anonim válasza:
Egyiket sem ismerem, miért nincs a kérdésben info?
4/16 anonim válasza:
3
Elég lenne rákeresni a neten, nem kell szerencsétlenkedni. Én sem ismertem Dua Lipát, de 5 másodperc alatt találtam róla képet.
5/16 A kérdező kommentje:
2021. febr. 23. 16:30
6/16 anonim válasza:
Számomra Ariana Grande. Nagyon vonzó, dögös kisugárzása van. Dua Lipa se rossz nyilván, de kettejük közül mindenképp Ariana a vonzóbb.
7/16 anonim válasza:
Nekem Dua Lipa. Ariana nem tetszik.
9/16 anonim válasza:
Nekem Dua jön be a hosszú lábaival.
10/16 anonim válasza:
Most komolyan mindenki lepontozza azt aki más véleményen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!