Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szopásnál ha a nő nem tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopásnál ha a nő nem tudja elég nagyra nyitni a száját, az kiváltható azzal, ha az ajkaival rászorít a péniszre, így eltakarva a fogait és megakadályozva a fogazást?

Figyelt kérdés

Jó érzés ez így egy férfinak egyáltalán? Vagy hogy lehet megoldani ezt egy szűk, túl nagyra nem nyitható szájjal?

Szüksége van egy kapcsolatban egy férfinak arra, hogy pontosan az ő igényei/fantáziái szerinti szopásban részesüljön, vagy bármilyennek örül/már a szándéknak is?

dec. 27. 05:32
 1/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
66%

Szerintem alap, hogy olyan legyen ami számára kellemes ésszerű kereteken belül. Nyalásnál sem úgy működik, hogy örüljön a szándéknak a másik..

Én nem vágyom mély torokra még arra sem, hogy szájba dughassam a másikat, de hogyha rossz/kellemetlen érzés vagy így áll hozzá a másik fél, akkor inkább ne legyen semmilyen.

dec. 27. 06:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi a bajod a hozzáállásommal.
dec. 27. 06:21
 3/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
82%

"vagy bármilyennek örül/már a szándéknak is"

Lehet valaki örül bármilyennek, de én számomra ez így elég negatívan hat, de lehet csak félre értem.

dec. 27. 06:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg. Nem azt mondom, hogy tessék-lássék alapon végignyalom neki, és onnantól kuss a neve, hanem azt, hogy megteszem a tőlem telhetőt, de vannak fizikai korlátaim, vagy olyan dolgok, amiket még át kell hidalni alternatív megoldásokkal, mert nehézkesebben mennek, mint mondjuk az átlagnak, és nem tudom, hogy ezt egy férfi hajlamos-e elnézni.
dec. 27. 06:32
 5/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
68%

Így elfogadható szerintem, én nem várnék el olyat például ami a másiknak kellemetlen. Ha meg valaki nem nézi el, hanem erőlteti akkor ott az van, hogy nem igazán van rád tekintettel.

Elsőre félreértettem a kérdésed.

dec. 27. 06:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
dec. 27. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Alapvetően miért lenne baj, ha rászorít? :)
dec. 27. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A szándék mindenképp örömteli. A technikát meg együtt be lehet állítani. Szólj, hogy van pár figura, értékelje, melyik jobb. Aztán, ha oly jó vaamelyik, úgyis érzed majd az ízvilágot...
dec. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!