Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek izgató, vagy zavaró, ha a csaj játékból fizikailag ellenáll nektek a szexben, és próbál megakadályozni?
Tudom, fiúkat kérdezted, de azért leírom a tapasztalatom, én mindig szeretek így birkózni , és dacolni játékból szex előtt, és szinte minden pasit felizgat.:)
Persze, csajként sosincs esélyem, a pár perc múlva mindig dugva lesz a puncim! 😅🤷♀️
Egyik volt barátnőm szeretett ezzel így húzni engem , nagyon élvezte hogy nem adja csak úgy oda magát , nekem .
Kissé olyan érzés volt bennem , hogy csak akkor kapom meg őt , ha engedéllyel"megerőszakolom .
De volt ám olyan is mikor nagyon felizgatott, de annyira ellenállt , hogy nem engedte a szexet , csak tetszett neki hogy álló farokkal , majd meg őrültem , annyira kívántam , ám akkor többet nem akart , csak ezzel büntetni akart , amit nagyon élvezett s tetszett neki , hogy ekkora vágy mellett , csak kínoz és akkor sem kaphattam meg őt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!