Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek izgató, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek izgató, vagy zavaró, ha a csaj játékból fizikailag ellenáll nektek a szexben, és próbál megakadályozni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 08:15
1 2 3 4
 31/33 gabor49 ***** válasza:
75%
igen nagyon izgato
2024. jan. 20. 20:26
 32/33 anonim ***** válasza:

Mikor első bnőm annyira izgult hogy összezárta a lábait. (még talán a fejét is rázta hogy a-aaa )

FInoman puszilgattam a nyakát, és eszméletlen jót smároltunk az ágyamon, Közben beszéltem hozzá hogy mennyire szeretem őt (első szerelem) akkor már vagy 2 hónapja randiztunk.

De mikor az a rész jött hogy elkezdtem kigombolni a kis naciját, levettem majd következett a bugyi akkor összezárt :D

így nézek rá és ezt a "shy girl" oldara nézést láttam 😅 nagyon cuki volt

amúgy nekem is első volt de valamiért én kicsit se izgultam, pedig féltem hogy nem jól teljesítek ( hát már 1 órája ágaskodtam kb.. annyira bele voltam habarodva)

Aztán mikor 3.szorra próbáltam finoman levenni végül hagyta. felhúzta a vékony hófehér lábait és úgy vettem le a bugyit hogy hátulról már láttam a nedves kis baba punciját(brutál szép van neki.. jó persze mindenki ezt gondolta az elsőnél biztos). Ő közben még mindig csak háton fekve oldalra nézett gyönyörű mély barna szemeivel, mint aki egyest kapott és épp lehordja az édesanyja..

Aztán finoman elkezdtem kényeztetni AZ ELSŐ nunit amit láttam. eszméletlen volt és ahogy egyre jobban feloldódott barátnőm az érzéstől amit okozok az méginkább.

Klasz emlék, nekem nagyon tetszett ahogy kezdtük.

Mondhatjuk ez a láb összezárás nadrágban! xdd ez is fizikai ellenállás volt, aztán bugyiban is :D pedig nagyon szerelmesek voltunk, de van aki fél.

utólag azt mondta "nem a nyalástól féltem nyugi", hanem hogy mit szólok hogy néz ki neki ott lent.

ő 18 volt én 19. mert én 5 éves gimibe jártam. egyetem kezdés

26f

dec. 27. 10:14
 33/33 anonim ***** válasza:
Aki erre tudna válaszolni az már börtönben van.
dec. 29. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!