Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van orális szexben valami szokatlan amit szerettek?
Figyelt kérdés
Pl ha a fiú a nyelvét a hüvelyetekbe dugja vagy gyenge levegőt fúj a csiklótolra. Vagy bármi ilyesmitegnap 16:57
1/8 anonim válasza:
Bedughatja igen
Vagy kozben ujjazás, fujni max picit, olyan lehelletnyit, inkább szívni a csiklot.
3/8 anonim válasza:
A hugycsönyilás környékének intenzivebb nyomogatása a nyelvvel, esetleg ajkakkal "harapása".
4/8 A kérdező kommentje:
#3 erről még csak nem is hallottam.. ez biztos működik?
tegnap 17:52
5/8 anonim válasza:
Szeretem, ha bedugja, de nem tudtam, hogy ez szokatlannak számít.
6/8 anonim válasza:
4. Azért én vagyok a felelös, mert erröl nem hallottál? Szexnél mi az ami "biztos működik" mindenkinél? Lássd be ez igy hülye kérdés volt vagy adj egy részletes felsorolást rá!
7/8 anonim válasza:
Ha szopok akkor engem hagyjon békén olyankor nem esik jól nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!