Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha ujjazzák a feneketeket orális szex közben? Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Az első alkalomkor nem volt szokatlan az élmény?
Én szeretem. Sőt, szex közben is bizonyos pózokban. Sokkal hamarab van orgazmusom így.
Szerintem ne görcsölj rá és élvezni fogod. Mellesleg, lehet, hogy a párod azt mondta, hogy megérti, hogy nem akarod az anált, de nekem az a sejtésem, hogy tuti, hogy be fog próbálkozni. Szerintem lépésenként haladtok, érezni fogod, hol a saját hatatod. Ha lesz kedved kipróbáljátok popsiba, ha nem, nem. Egyik sem baj.
elsőre nekem is furcsa volt és feszélyezve éreztem magam, de egyre gyakrabban csinálta a barátom hogy amikor orgazmus közelében vagyok akkor beteszi az ujját és akkor még jobban élvezem szerinte :D
én is borotválom a popsilyukam és környékét; a tisztaság dolog nálunk abban nyilvánul meg h szólok neki h mikor ne csinálja amikor tudom h még nem volt nagy dolog vagy éppen egyéb dolog van
baleset így is volt, de felnőttek vagyunk megtudtuk beszélni :)
23/L
Ha valakinek, akkor én barátnőmnek furcsa volt és nagy meglepetés, amikor a vad sex közben lyukat tévesztettem.
Simán bement mert kő kemény voltam, de Ő szegény egy napig nehezen ült a fenekére :S
És asszem ezzel le is mondhattam az anális szexről, teljesen megfélemlítettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!