Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok feküdni ilyen nővel? Melyik nyilatkozata lehet az igaz?
3 éve van ez a pasi, voltak hónapok, amikor naponta szexeltünk és majdnem kapcsolat lett belőle, volt mikor fél évig nem beszéltünk, de mindig visszataláltunk egymáshoz.
A kémia köztünk elmondhatatlan. Elég volt csak hozzám érnie beszélgetés közben, és már végig se tudta mondani már vette le a ruhámat. Előjáték se nagyon ismeretes nálunk, annyira nagy vehemenciával esett nekem mindig, függetlenül attól hogy nem látott egy hónapja, vagy ha az előző menet éppen 20 perce volt.
Volt, hogy telefonon is ilyenekről beszélt csak, munka közben kérte, hogy küldjek magamról képeket. Mindig elmondta, hogy bár 32 éves, még soha nem volt olyan nővel akivel egész éjszaka állna a cerkája és egymás után tud elélvezni többször is.
Ez mind szép és jó, amíg rám nem írt a legjobb barátja…. Hogy ennek a férfinak amúgy van barátnője, és hogy van-e köztünk valami. Őszinte voltam, azt mondtam van, nem is kevés ideje. Erre küldött beszélgetéseket, amiben a férfi minden ocsmány, kövér, pattanásos visszataszító nőnek elhord engem. Védekezésül arra, hogy ő tényleg lefeküdt-e velem mióta van barátnője. Teljesen lesokkolt, mert soha még csak hasonlót sem mondott viccből sem. pattanásaim már rég nincsenek, és kövér sem vagyok. Itt-ott van pici súlyfelesleg, de ő ezeket imádta, éreztette is és mondogatta is. Majd undorítóan, rosszindulatúan így beszél a külsőmről a barátjának és a barátnőjének. Nem tudom mit higyjek.
De ha ez a véleménye rólam, hogy tudott évekig ilyen intenzív szexuális kapcsolatot fenntartani velem? Megingás nélkül, kihűlés nélkül, mert lebukása előtt egy nappal is durva szexmaratont tartottunk.
Az új neved innentől: Lyuk.
Elipszilonnal.
És mivan ha csak szívatnak azzal a beszálgetéssel?
Mert te magad írod hogy nem vagy kövér, nincs pattanásod akkor mégis mi lenne az.
Ne dőlj be az ilyennek.
"legjobb barátja" ? ... inkább a legnagyobb patkány, aki valószínű haszonleső, nálad a pasi barátnőjénél vagy búza és a pasinál.
Ami téged illet, a szex ha jó akkor jó, ezen nincs mit meg miért megjátszani. Ugyanakkor azt neked kell érezni, hogy csak bacctatok vagy szeretkeztetek-e. A csak baccással sincs gond, de akkor abban csak annyi van. Ha pedig érezted magad szeretve is, az még mindig csak testiség, ettől még lehet olyan helyzeted/tulajdonságod ami miatt nem vállalna fel komoly kapcsolatra. Sajnos a részleteket ti tudjátok... A külső messze nem minden, ezt ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!