Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők van az az élethelyzet mikor jobb pénzért össze feküdni valakivel, mint dolgozni?
Erkölcs?
Magamra maradtam egy kiskorúval, meg egy hatalmas hitellel.
Vagy fizetek decemberbe vagy összedől minden.
Az albérlet, a kölcsön törlesztő, elveszik a gyerekem, mindezt azért mert bíztam egy pasinak akiben nem kellett volna.
Szerintem mindenkinel van, csak egyeseknel olyan mely a mezsgyeje, hogy sosem lepi at, mig masok hamarabb beletornek a felelembe, ketsegbeesesbe, a faradtsagba, a problemaval jaro nyugbe.
Tisztesen dolgozok, de azt mondom, igenis megvan az az elethelyzet, amire azt mondanam, inkabb kopok felfele es allok ala, de vallalom a sulyat es megcsinalom.
Hazudnek, ha azt irnam, sosem gondolkodtam el azon, hogy be kene vallalni az egyik itteni ajánlatot, foleg ebben az evben, nagyon nehezen ment/megy. Nincs abban rossz, ha kepzelodom egy kicsit, hogy ,,mi lenne, ha...", es ennek milyen kimenetele lenne, es igy tovabb.
23/l
Nyár óta “tolom” magam előtt a dolgot.
Diplomás nő vagyok, de egyszerűen most nem látok más kiutat.
Kölcsön kölcsönön van.
Jön vagy nekem vagy a gyerkőcnek egy betegség minden borul.
Fölösleges kiadásom nincs.
Se körmös, se fodrász, semmi ilyesmi.
A pénz kivan osztva minden napra.
Melyik nap mennyit lehet költeni.
Nézem az akciókat, mit hol érdemes vásárolni.
Hónap elején letudva a kötelező, maradékból élni…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!