Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők van az az élethelyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők van az az élethelyzet mikor jobb pénzért össze feküdni valakivel, mint dolgozni?

Figyelt kérdés
Értem ezt úgy, hogy sürgősen kell a pénz és nincs idő várni heteket/hónapokat, hogy meglegyen a pénz a mosogatói/takarítói/adminisztratív stb másod állásból is.?
tegnap 21:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Elkerülném amíg csak lehet, de ha csak rosszabb választásaim lennének, akkor megtenném.
tegnap 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Van.
tegnap 21:30
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Akinek az erkölcsi értékrendje ilyen az már megtette, s megteszi újra meg újra a k.rvák útjára lépett.
tegnap 22:07
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Számomra nincs
tegnap 22:12
 5/16 A kérdező kommentje:

Erkölcs?

Magamra maradtam egy kiskorúval, meg egy hatalmas hitellel.

Vagy fizetek decemberbe vagy összedől minden.

Az albérlet, a kölcsön törlesztő, elveszik a gyerekem, mindezt azért mert bíztam egy pasinak akiben nem kellett volna.

tegnap 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinel van, csak egyeseknel olyan mely a mezsgyeje, hogy sosem lepi at, mig masok hamarabb beletornek a felelembe, ketsegbeesesbe, a faradtsagba, a problemaval jaro nyugbe.

Tisztesen dolgozok, de azt mondom, igenis megvan az az elethelyzet, amire azt mondanam, inkabb kopok felfele es allok ala, de vallalom a sulyat es megcsinalom.

Hazudnek, ha azt irnam, sosem gondolkodtam el azon, hogy be kene vallalni az egyik itteni ajánlatot, foleg ebben az evben, nagyon nehezen ment/megy. Nincs abban rossz, ha kepzelodom egy kicsit, hogy ,,mi lenne, ha...", es ennek milyen kimenetele lenne, es igy tovabb.

23/l

tegnap 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:
20%
#5 a szükség van amikor felülírja az erkölcsöket... aki viszont a könnyű útra tér annál erős lesz a csábítás, hogy újra meg újra megtegye.
tegnap 22:18
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Volt. Máskor is bevállalnám.
tegnap 22:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Nyár óta “tolom” magam előtt a dolgot.

Diplomás nő vagyok, de egyszerűen most nem látok más kiutat.

Kölcsön kölcsönön van.

Jön vagy nekem vagy a gyerkőcnek egy betegség minden borul.

tegnap 22:30
 10/16 A kérdező kommentje:

Fölösleges kiadásom nincs.

Se körmös, se fodrász, semmi ilyesmi.

A pénz kivan osztva minden napra.

Melyik nap mennyit lehet költeni.

Nézem az akciókat, mit hol érdemes vásárolni.

Hónap elején letudva a kötelező, maradékból élni…

tegnap 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!