Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam neki, hogy mikropéni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy mikropéniszem van?

Figyelt kérdés
Lányok! Kezdődő kapcsolat elején jobb ezt tisztázni? (Mereven 6 cm) 22f
tegnap 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
#10 a lányok nem a mellükkel elégítik ki a férfiakat
tegnap 13:34
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

Amelyiknek nagy cicije van,az bizony azzal is!

tegnap 13:40
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Egy elől deszka, hátul lécnek gúnyolt lány is tud szeretni. De a péniszméret dilemma valóban az elmagányosodás legfőbb motorja. Azt hosszútávon nem lehet kompenzálni, populáció szintjén. Persze lehet itt mismásolni, de egy jó töcskölésre, azért időnként szükség van, még akkor is ha a hüvelyi orgazmus elég ritka. Azért mi is tulajdonképpen a természet, az ökoszisztéma részei vagyunk. Tehát tekintsünk erre úgy mint szelekciós mechanizmusra. Persze ahol ez leginkább problémát jelent, ott már népességfogyás van. Ne is imitáljon utódnemzést az, akinek nincs hozzá elég fasza.
tegnap 14:16
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell elmondanod. Amennyire aktív manapság az átlag nő az ágyban, úgyis róla kerül le először minden ruha, és már rég kielégítetted őt orálisan és kézzel, miután egyáltalán benyúl az alsódba. Szóval ha nem vagy elégedett magaddal, akkor is tudsz élményeket, tapasztalatokat szerezni a másik nemnél.
tegnap 14:26
 15/20 anonim ***** válasza:
14%
Felesleges a csajozással próbálkoznod mikropénisszel.
tegnap 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, szerintem ilyen kicsi pénisz nem létezik.... Mikor pénisznek a 10 alatt szokták mondani inkább 8-9-10 esetleg.
tegnap 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

16#

Vannak. Konkrétan nem is teljesen erről van szó, de a lényeg igaz. Ezekkel a természetellenes, modern pszichológiai elemzésekkel is ki lehet mutatni, hogy a 13 sem elég jó. Lehet hogy a lány tiszta szívből szeret, de végül fura magyarázatokkal kiderül nem voltál elég jó. Megsimizi arcoskádat, hogy milyen szorgalmasan kompenzálsz. Persze gyermekekből már kevés születik, de az élvhajhászás attól még jelen van. Mások az igényletek, de előfordulhat olyan érthetetlennek tűnő eset, hogy a jófiú helyett lelép egy csöves gitárossal. Esetleg a jófiú helyett összeáll egy mintapolgárnak mutatkozó vállalkozóval.

tegnap 17:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Haver ugysem a péniszed mérete miatt marad veled egy jó nő,hanem a tele buxadert.
tegnap 17:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el szerintem (42 nő vagyok). Ne a szexkor derüljön ki. Mert akkor esetleg úgy reagálhat a nő/lány/csaj, ami téged megbánt,és örökre gátlásos maradsz!
tegnap 19:18
 20/20 A kérdező kommentje:
19 Köszönöm! Igazad van. Bár így is gátlásos vagyok már.
tegnap 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!