Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok kóstolni a saját spermátok?
Figyelt kérdés
dec. 25. 17:48
12/23 anonim válasza:
Mi a gond ? Egy fiatal lánynak ez nem lehet probléma .
14/23 A kérdező kommentje:
Igen nem lány vagyok 😁bocsi azt nem írtam
dec. 25. 19:29
15/23 anonim válasza:
Én is meg szoktam gondolni magamat miután elmegyek és ezért kib@sztam magammal. Fürdőkádban fekve vertem ki és magam felé irányítottam. Telitalálat😁. Érdekes volt na😁
16/23 anonim válasza:
Igen, de csak azért kóstoltam meg, mert elbuktam egy fogadást a nővéremmel szemben:D
17/23 A kérdező kommentje:
Én nagyon rajta vagyok de nehéz 😁a döntés
dec. 25. 21:53
19/23 anonim válasza:
Én a sajátomat mindig megeszem. Annak idején nagyon meglepett, hogy ez másoknak nem automatikus - sőt nagyon undorítónak tartják még a sajátjukat is!
Bennem soha fel sem merült, hogy csak úgy letöröljem ezt a kis jutalomfalatot. Hiányérzetem van attól, ha úgy mellémegy, hogy már nem lehet összeszedni (pl. egy nyilvános WC talajára esik, stb.).
20/23 anonim válasza:
Szinte minden masztinál lenyelem az egészet, mert a számba szoktam élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!