Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyalnátok a barátnőtöket egész napi munka után úgy, hogy nem fürdik le?
Figyelt kérdés
tegnap 15:52
11/19 anonim válasza:
Igen. Nincs rosszabb egy vegytisza puncinál, se íze se...
12/19 anonim válasza:
Egész napi munka, azaz többszöri WC-zés után se nem gusztusos, se nem egészséges az ilyesmi.
13/19 anonim válasza:
Hát elég érdekes, hogy állandó jelleggel fürdeni kéne. Meg kéne vizsgálni azt a jelenséget is, hogy a modern társadalomban a nők miért pisálnak naponta 20-szor. Mikor még én is fiatalabb voltam, furcsán tekintettem erre a szertartásra. Enyhe túlzással félóránként meg kell állni. Nem tud rendesen inni. Tehát vagy alkoholos italt igyon rendesen, vagy vizet.
16/19 anonim válasza:
Nem, de ő sem hagyná. Meddig tart megmosakodni?
17/19 anonim válasza:
Képes vagyok megfürdetni, ez komoly ám...
18/19 anonim válasza:
Én is megfürdetném a szegény fehérnépet. Aztán betakarnám a kis őzikét lepedővel, meg adnék a kis kacsójába egy bögre forró teát.
19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vicces történet. Egy kétségbe esett lány a piacon, sírva, lila foltokkal a szeme alatt odajött hozzám, hogy segítsek rajta. Nem Kész Átverés show-ról van szó, de hirtelen csak egy ezressel tudtam segíteni. Pedig láttam rajta, hogy igazából nem anyagi jellegű problémái vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!