Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök családja sokszor szokott megkérni téged pl. kerti munkára, de tudtad már hogy szakítás lesz ebből, valami ürüggyel nemet mondtatok?
Figyelt kérdés
Esetleg továbbra is segítettetek? Vagy tojtatok már az egészre?2022. márc. 27. 11:13
1/6 anonim válasza:
Ha tudom, hogy szakítás lesz, akkor nincs ideje már megkérni semmire szakítás előtt. Te mire vársz?
2/6 anonim válasza:
Szóval te már tudod, de ő jöjjön rá? Szerinted ezzel most adsz még egy utolsó esélyt, hogy ha a héten más emberré válik, még se szakítasz? Vagy várod, hogy megérezze, kérdezgessen, te visszavonulj még jobban, aztán ő mondja ki és te rávághatod, hogy ugyehogy? Ez borzasztóan játszmás.
3/6 anonim válasza:
sosesenkinek. Utálom a házimunkát, különösen a kertben. Ezen kívül nem végzek handyman munkát sem. Ezt minden rokon tudja, jobban járnak, ha nem velem akarnak dolgoztatni:)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kell senkinek sem rájönni semmire. Az adott szituációból adódóan a házimunkára irányult a kérdés
2022. márc. 27. 13:17
5/6 anonim válasza:
Ha füvet kell nyírni, vagy meg kell locsolni a virágokat az még oké. De ha el kell ültetni egy fát vagy ne adj isten szántani kell akkor arról szó sem lehet és jobb ha ezt megmondod a családnak is.
6/6 anonim válasza:
A "Te itt fekszel, apuka meg ás" - kijelentésre mindig azt válaszolom, hogy "én meg bés vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!