Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub lányok, kíváncsi vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub lányok, kíváncsi vagyok nektek milyen kötelezettségeitek vannak a pasitok felé. Megosztanátok velem?

Figyelt kérdés

Iszonyú kíváncsi vagyok, de a barátnőimet, nem merem megkérdezni, mert félek, hülyének néznek:D

-Folyton magáznom kell és úgy szólítani, ahogy épp elvárja.

-Bármikor, bármilyen szexuális tevékenységnek alá kell vetnem magamat, akár van kedvem, akár nincs. (Itt kivétel a mások előtt)

-Ha megjön valahonnan, mindig le kell nyalnom a talpait, hogy tiszta lakásban tiszta lábakkal legyen. Emaitt rendet is kell tartanon, különben magammam szúrok ki.

-Ha a mosdóban volt, ott kell térdelnem az ajtó melett, hogy letakarítsam a péniszét utána.

-Én csak és kizárólag engedéllyel élvezhetek el együttléteink során. Ezt mondjuk piszok nehéz volt megszokni, de ha jól viselkedek, párnaponta megengedi nekem.

-Az ágyra csak engedéllyel mehetek fel.

-Ha azt mondja helyemre, be kell térdelnem a sarokba és csendben maradni, amíg nem szólít. Azért itt ne órákra gondoljatok.

Jó, most ezeket így leírva, elég hülyén hangzanak, de valamiért piszkosul élvezem a kontrollt

#BDSM #slavegirl
dec. 25. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Mi jó neked ebben? Nem tudnék ennyire nőt alázni, főleg ha szeretem. De érdekelne a véleményed.
dec. 25. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Csak sub lányok véleménye érdekel? Bár, ha jól sejtem egy kanos sub fiúcska vagy aki erre veri :D
dec. 25. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom a kérdést komolyan venni:-) Továbbá, ez nem BDSM, hanem A szürke 50 árnyalata: „Bármikor, bármilyen szexuális tevékenységnek alá kell vetnem magamat, akár van kedvem, akár nincs.”
dec. 25. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk ott kezdődik, hogy az Uram semmi olyat nem tenne amit én nem akarok, vagy amihez nincs kedvem...
dec. 25. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

1. Az a baj hogy soha nem is fogod tudni megérteni. Ezbis egyfajta szeretetnyelv. Így mutatja ki hogy szereti és fohlalkozik vele, ráadásul nem átlag hétköznapi szinten, mert a kérdező sem hétköznapi😉

4.A kérdező párja sem tesz olyat, hisz írta: "de valamiért piszkosul élvezem a kontrollt"

Teljesen felesleges beleállni, vagy csak hüledezni. :)

Nálunk is vannak hasonlóak,igaz nem ennyire mélyrehatóan és mindketten élvezzük.

dec. 26. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem szeretet, ne hazudjuk a sz@rt csokinak, mert a sz@r sosem lesz csoki, akkor se ha rózsaszín masnit kötnek rá.
dec. 26. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó. Akkor nem hívjuk szeretnek. De legalább tudjuk rá mondani azt, hogyha nem így foglalkoznának a lánnyal, akkor nem érezné azt hogy igazán szeretve és foglalkozva van vele.

Ha a pasinak meg elkellene jatszania a hetköznapi szamára unalmas, klisékkel, habos-babos tettekkel teli életet, akkor teljesen boldogtalannak érezné magát, hogy nem szerethet úgy egy nőt ahogy igazán szeretné, nem adhatja bele azt amit igazan szeretne adni magából egy nőnek. DE mivel ez a 2 ember talákozott és remekül működik, így mondhatjuk hogy végre megtalálták azt, akivel boldogok és kiteljesedettek lehetnek. 😉😊

dec. 26. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem hiszem, hogy boldogok. Akkor lennének boldogok, ha nem lenne szükségük erre. Ha valaki sötétségben van tartva és soha nem látta a fényt, keveri az árnyakat a világossággal, és taszítja nap, azt pusztán a megszokás miatt érzi komfortosabbnak a nyomorúságos helyzetét, nem pedig azért mert éjszakát derűként éli meg. Lásd Kusturica Underground.
dec. 26. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Rendben. Akkor nincs mas hátra mint kellemes ünnepeket és egészség.😁
dec. 26. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A jótékony sötétben és csöndben lehet befelé figyelni a legjobban. Ha befelé figyelsz, megértheted és megélheted önmagadat. Ha örökké a csillogó és vakító fényben élsz,könnyen a hamis káprázat foglya leszel.

Sohasem voltam még ilyen boldog, ës sohasem szerettem ennyire, mint a BDSM-et (is) kedvelő párom oldalán.

dec. 26. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!