Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha regisztrálok a rosszlányokra mint hirdető akkor azzal nekem milyen kötelezettségeim lesznek? 21N
Elvileg nincs kötelezettséged, viszont mindenképpen érdemes valakiben megbíznod, akinek tudsz szólni ha baj van.
Az egyik ismerősöm azt csinálta, hogy volt egy barátja (nem a pasija) akivel megbeszélte hogy mibe fog belekezdeni. Megbeszélték, hogy amikor jön hozzá ügyfél akkor, elküldi üzenetben a srácnak hogy mennyi időre megy, majd ha az az idő letelt akkor ír neki egy üzenetet. Tudom, hogy kicsit gagyinak hangzik de ettől biztonságban érezte magát a csaj.
Legyél óvatos mert a legtöbb strici odavan a friss húsért, mert potenciális bevételforrás. Aztán egyik reggel arra ébredsz hogy külföldön vagy más lányokkal egy kamionban.
Én nem javaslom, inkább keress egy sugardaddyt :)
Hallani olyan sztorikat, hogy jön egy kuncsaft és dugás helyett megfenyeget/összever, hogy onnantól kezdve ő a stricid és adnod kell a pénzből neki rendszeresen, különben újra megvernek, megölnek, stb.
Nem tudom, honnan jött a prosti szakma, mint ötlet, de rossz ötlet, nagyon sok szempontból! Inkább kerüld el messze!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!