Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rosszlányokon hirdető nők miért nem az alábbi területeken dolgoznak? Miért nem a tisztességes munkát választják a szenny helyett?
Ennek a szavazásnak SEMMI értelme. Mellesleg ne te döntsd már el, hogy mi tisztességes és mi tisztességtelen.
Ha fizet utána adót és nem bánt vele senkit akkor szerintem teljesen OK. Mondom ezt úgy, hogy én sokkal hamarabb lennék a szolgáltatói oldalon, sem minthogy én fizessek ilyesmiért egy csajnak 😎
A legtöbb nem önszántából választja, a szó pszichológiai értelmében.
Pont olyan minthogy "nem értem miért lesz valaki öngyilkos, én semmiképp sem lennék". A prosti, mint az öngyilkosok, teljesen más mentális állapotban van, és mint ahogy az öngyilkos azt gondolja hogy "nincs kiút", ugyanígy gondolja a prosti azt, hogy "ő csak erre jó, hogy szexuális tárgy legyen".
Sajnos a traumák hatására már nem úgy gondolkodik mint a normális emberek, és elég szomorú hogy ezt kihasználják(itt elsősorban a stricikre gondolok, de azért a "fogyasztók" is)
Persze biztos van egy bizonyos százalék akinek ez egyfajta fétis, vagy nimfomán vagy mittudomén, és akkor összeköti a kellemeset a hasznossal.
De a jelentős többség LELKI SÉRÜLT.
9-es, a sport és a szex nagyon nem ugyanaz. Az egyik fontos a testnek, a másik pedig egy szükséglet (léleknek).
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!