Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapest hirdető rosszlányokos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest hirdető rosszlányokos lányok mennyi pénzt keresnek 1 hónapban?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Ez hirdetőtől is függ. Az alap prostik 1-2 millió körül, a komolyabb versenyzők szerintem 5 millió körül.
2023. márc. 30. 11:33
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
A fodrászok mennyit keresnek egy hónapban? Ugyanúgy szolgáltatás mindegyik, árazástól, ügyfélkörtől is függ. Van amelyik luxusprosti milliós nagyságrend, más meg 3-500k-t, vagy egy petákot sem mert a menedzsere (stricije) lenyúlja az egész lét. Átlagos kinézetű k.rva, átlagos árakkal, 6-800k körül kereshet a költségek után de ehhez havi 40-50 kuncsaftot kell elintéznie.
2023. márc. 30. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
19%
Átlagos lány 2-3 millió Ft, fullosak azok 10M körül havonta. Közeli ismerős mondta aki űzi az ipart
2023. ápr. 2. 17:32
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
#3 két milkát akkor keres ha "dubajozik" (értsd. a külvárosban 6 hetes turnosokra kimegy és ott napi 15 pakisztáni vendégmunkást lerendez). Az átlag hazai prostik nem keresnek annyit.
2023. ápr. 2. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
A mai pesti ár 30 ezer. Ez havi 20 munkanap és 3 vendég mellett 1,8 millió. Ebből lejön sok költség, meg nem is mindig ilyen fényes az üzlet (sok az öreg, kövér, cigány, stb ronda hirdető), ezért mondtam 1-2 milliót. Van hirdető, aki 50-es órabéren dolgozik, és láthatóan tele van kuncsafttal (pl Rachel), ő szerintem megkeresi az 5 misit is. Ennéltöbbet nem nagyon.
2023. ápr. 2. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
És persze nem adóznak, szóval nagyrészt amit keresnek el is rakják
2023. ápr. 2. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
#5 mínusz a kúrólak bérlése, ha napi árban veszi ki akkor 30k/nap. A legnagyobb tétel a "védelem", 3-500k is lehet havonta! Szerinted a str.cik miből veszik a kilós arany fuxokat, audikat?
2023. ápr. 2. 23:46
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

#7 Akik stricivel dolgoznak, ők általában valami zűrös ügy (pl uzsora, rokon a sitten, stb) miatt melóznak, és soha nem keresnek egy misit sem.

A jobbak viszont nem stricivel dolgoznak, és a lakást sem napi bérletben veszik ki, hanem kiveszik egy évre, aztán 1-2 hetet cserélnek a kollégákkal, ha vidéki turnéra mennek. Én 4-5 éve adtam ki az egyik lakásomat prostinak; nyilván nem tudta, hogy én tudom, hogy ki ő és mivel foglalkozik, de aztán leesett neki, és kérdezte, hogy nem zavar? Mondom nem, dehogy is. Zárat cseréltem, meg mondtam, hogy kérek egy menetet féláron, amin nevetett, aztán kész. Mindig pontosan fizetett, stb. jó bérlő volt.

2023. ápr. 3. 06:39
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

#8 igen, a magasabb áron dolgozók nem napi áras prostikéglit bérelnek hanem fixen vesznek ki egy lakást. Ettől még mindegyiknek van "védelme", ott lapul a telójában egy szám amit felhívhat ha gond van. A védelemnek meg ára van, esete válogatja hogy mennyi, de többnyire súlyos százezreket jelent havonta.

Ha szabadúszóként elkezd dolgozni akkor pár nap, hét és meg fogja találni pár "rejtett munkaerő" aki a védelme felől érdeklődik és hamar meggyőzik hogy neki bizony arra nagyon is szüksége lenne.

2023. ápr. 3. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

A fenét keresnek havi 1 milla fölött.

Van egy belsőlevelezésük, azt megmutatta nekem egyikük. A legtöbbnek hetente több üres napja van, nem keresnek egy fillért sem, van olyan aki egész héten semmit.

A havi alapkiadásuk meg több százezer: lakásbérlés, hirdetés stb.

Van egy kisebb réteg akinek tényleg jól megy, a többi meg csak elvegetál.

2023. ápr. 3. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!