Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest hirdető rosszlányokos lányok mennyi pénzt keresnek 1 hónapban?
#7 Akik stricivel dolgoznak, ők általában valami zűrös ügy (pl uzsora, rokon a sitten, stb) miatt melóznak, és soha nem keresnek egy misit sem.
A jobbak viszont nem stricivel dolgoznak, és a lakást sem napi bérletben veszik ki, hanem kiveszik egy évre, aztán 1-2 hetet cserélnek a kollégákkal, ha vidéki turnéra mennek. Én 4-5 éve adtam ki az egyik lakásomat prostinak; nyilván nem tudta, hogy én tudom, hogy ki ő és mivel foglalkozik, de aztán leesett neki, és kérdezte, hogy nem zavar? Mondom nem, dehogy is. Zárat cseréltem, meg mondtam, hogy kérek egy menetet féláron, amin nevetett, aztán kész. Mindig pontosan fizetett, stb. jó bérlő volt.
#8 igen, a magasabb áron dolgozók nem napi áras prostikéglit bérelnek hanem fixen vesznek ki egy lakást. Ettől még mindegyiknek van "védelme", ott lapul a telójában egy szám amit felhívhat ha gond van. A védelemnek meg ára van, esete válogatja hogy mennyi, de többnyire súlyos százezreket jelent havonta.
Ha szabadúszóként elkezd dolgozni akkor pár nap, hét és meg fogja találni pár "rejtett munkaerő" aki a védelme felől érdeklődik és hamar meggyőzik hogy neki bizony arra nagyon is szüksége lenne.
A fenét keresnek havi 1 milla fölött.
Van egy belsőlevelezésük, azt megmutatta nekem egyikük. A legtöbbnek hetente több üres napja van, nem keresnek egy fillért sem, van olyan aki egész héten semmit.
A havi alapkiadásuk meg több százezer: lakásbérlés, hirdetés stb.
Van egy kisebb réteg akinek tényleg jól megy, a többi meg csak elvegetál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!