Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapest hirdető rosszlányokos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest hirdető rosszlányokos lányok mennyi pénzt keresnek 1 hónapban?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Én meg pont az ellentettjét hallottam, nagyon nagy a kereslet és nagyon sok pénzt is kaszálnak. És ezt közeli ismerős mutatta meg konkrét tapasztalatból
2023. ápr. 3. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

A legtöbb ma dolgozó kur.va nagyon szarul keres, ez igaz. De hogy' néznek ki? Ha 10% megüti az átlagot, sokat mondtam. Budapesten esetleg 20%.

Nem csoda, hogy nincs nagy forgalom; hájas, suttyó, semmi nőiességgel nem bíró, analfabéta, prosztó ringyó a többségük.

Szerintem a férfiak 80%-a a prostik 20%-ánál adja a kilincset egymásnak.

2023. ápr. 3. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

Rachel mar 50 egy orara??

Mikor utoljara mentem hozza tavaly, 35 volt, de az volt az utolso, mert mondta h tovabbi emelesre kell szamitani majd...

Vele vesztettem el a szuzessegemet, azon kivul 3x voltam nala, egy felejthetetlen emlek, de be kellett latnom, h 40-50 egy alkalomert mar sok aranyaiban nekem...

20/F

2023. ápr. 10. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
A befutott pörgős lányok 1-2 millió körül keresnek.Persze nyilván létezik kiadási oldal is,ráadásul vannak holtszezonok amikor nincs annyi vendégük.
2023. ápr. 21. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb, amiről tudok, hogy van olyan lány is az oldalon, aki megkereste a havi 8 milliót is. Nem vicc. Nyilván, ez inkább egyedi eset, meg elég fiatal még, hogy heti 60-80 csávót is lerendezzen.

Igaz, minden nap hirdetett(hétfőtől vasárnapig, délelőttől estig), naponta 10-15en mentek hozzá, és így neki HETENTE megvolt a 2 MILLIÓ.

Ez nyilván változó a lányoknál, attól is függ, mennyit hirdet, és mennyit dolgozik egy héten, hány napot.

Átlagban egy "lakáson hirdető " rosszlanyokos csaj olyan 1-3 millió között keres.

2023. ápr. 22. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!