Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Rosszlányokon hirdető nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Rosszlányokon hirdető nők miért nem az alábbi területeken dolgoznak? Miért nem a tisztességes munkát választják a szenny helyett?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 14. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Mi tisztességtelen ebben? Ha nem neked való, ne csináld! Ennyi.
2023. ápr. 14. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány ezer éve van homo sapiens? Na, kb azóta van prostitúció is😃.

Bírom, amikor a fel akarják találni a kanálba a mélyedést. Mindig is voltak és lesznek is olyan nők, akik ezt az utat választják ilyen olyan formában. A lelki gyötrődéssel kapcsolatban érdemes megnézni a K1 és K2 filmeket, tanulságos. Van amelyik gyötrődik, de nagyon sok nem. Rengetegen a "könnyű" gyors, sok pénz bűvöletében csinálják.

2023. ápr. 14. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy impotens barom tartja szennynek a szexet!

A te "tisztességes munkádból" meg nem lehet tisztességesen megélni Magyarországon!

2023. ápr. 14. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem biztos, hogy magára a szexre gondolt a kérdező, amikor a szenny szót használta. Eleve a prostik ezt üzletnek fogják fel, nem szexnek, hiszen közben az esetek döntő többségében hányingerük van az ügyféltől.
2023. ápr. 14. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nő vagy férfi tette e fel a kérdést.

De szoktam rajta röhögni, mikor felháborodott háziasszonyok, feleségek beszélnek undorral a prostikról.

Közben meg lehet a férjük mielőtt hazamegy a munkából, éppen egy prostinál elégült ki, utána otthon szájon csókolja az asszonyt és kész.

Nem, nem én űzöm ezt a " mesterséget ", de a házunkban lakik egy lány aki nem is titkolja mit csinál és normális szomszédi viszony alakult ki köztünk, mert amúgy kedves, értelmes csaj, jókat lehet vele beszélgetni . És elég jó híre van a Rosszlányokon . Nem mellesleg szerintem, női szemmel is nagyon szép.

Szóval ő sok mindnet elmondott a munkájával kapcsolatban, engem meg érdekel, mert kíváncsi vagyok :)

Házas, gyerekes, jó beosztásban dolgozó férfiak, esetleg nagypapák látogatják főleg.

Némelyik azért mert az asszony már nem akar dugni otthon, némelyik meg nem kívánja a feleségét, van amelyik meg csak változatosságra vágyik.

Van aki munkaidőben intézi el ezt a látogatást, van aki előtte,utána, vagy sportra bevásárlásra hivatkozva lógnak meg otthonról. De a kedvencem, mikor megy a gyerekért óvodába és előtte ugrik be egy menetre :))

Aztán hazamegy és anyuci mit sem sejt a dologból, mert neki mintaférje van, aki szerinte sosem fanyalodna prostira.

Úgyhogy ez az írásom inkább csak azoknak a nőknek szólt, akik undorral beszélnek ezekről a lányokról. Nyugi , lehet a ti férjetek is rendszeres látogató egynél vagy méginkább többnél, csak ti ezt elképzelni sem tudjátok róla.

2023. ápr. 15. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Valakinek újat mondtam, hogy a prostik nem élvezetből szexelnek a vendégeikkel? Ennyire ne legyetek hiszékenyek. 😁

Alig várják, hogy elhúzzatok a vérbe

(14)

2023. ápr. 15. 12:16
 17/17 anonim ***** válasza:
15 - tű pontos, és nagyon hasznos!
2023. ápr. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!