Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti az ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti az ismerkedés elején elhagynátok a fiút ha megmondaná hogy ő még szűz?

Figyelt kérdés

30 év körülire gondolok.

Mikor 28 évesen elmondtam egy csajnak ismerkedés elején, szerintem azért hagyott ott.

ma 07:58
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Azért ha 28 évesen szűz egy pasi ott azért komoly problémák vannak.
ma 08:05
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
#1 Ismeretlenül másokról véleményt alkotni, nem szép dolog. Ha valakinél probléma van, az valószínűleg nálad lesz.
ma 08:43
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Ha 28 évesen még szűz akkor igen, elhagynám. 25/N.
ma 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
#3 Ha így állsz hozzá, szívességet teszel vele.
ma 08:48
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Milyen sok érzékeny lelkű fiúcska van itt, legyetek már férfiak. 32/N
ma 08:50
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Akár ciki akár nem de 28 éves pasit nekem se lenne kedvem tanítani. Ennyi idős korodra mi okból kifolyólag nem sikerült szexuális kapcsolatig eljutnod?
ma 08:51
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
Ha tetszik akkor nem.
ma 08:59
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Ennyiből nem mernék se igent, se nemet írni, de mindenképpen bekapcsolna a belső vészvillogóm és elkezdenék aggódni amiatt, hogy milyen problémák vannak/lehetnek (vele) a háttérben.
ma 09:13
 9/18 anonim ***** válasza:
32%
Nálunk pont most játszódott le az ismeretségi körben egy eset, ahol a srác 25 felett van, a csaj 30, aztán olyan 2 hónap vacakolás után eljutottak addig, hogy akkor ágy. Eleve megjegyeztem, hogy ennyi idősen ennyit várni a szexszel gáz, szóval a csajnak elég nagy birka türelme volt ehhez. Kiderült, hogy nem megy a dolog, így onnantól a maradék pogram meg az utána lévő időszak eléggé illúzió romboló volt. Valahol mindkét felet megértem. A nőt azért, mert 30 évesen nem erre van szüksége. A srácot meg azért, mert anni, amikor én kezdtem 18! évesen én sem voltam egy levegő akrobata. Más kérdés, hogy akkor nekem velem egyidős barátnőm volt, aki szintén szűz volt, és tök normálisan megbeszéltük a dolgokat. Elmondtam, hogy nem ő balfék, hanem nekem nem jött össze az elején úgy a dolog, ahogy. Mi is pl anno szálláson próbáltuk volna megejteni az első két alkalmat, és azért nem ment nekem, mert tök frusztrált, hogy mások is meghallhatnak, vagy hogy nyikorog az ágy. Egy kezdőnek akkor ez egyszerre túl sok inger. De aztán amikor odakerült a dolog, hogy na akkor valamelyikünknél úgy, hogy csak ketten vagyunk, na akkor simán ment a dolog. Ez van nem vagyunk egyformák! Egy 30 éves nőnek nem egy nyámnyila srácra van szüksége ez tény, és 25-26 évig a srác is tehetett volna az ellen, hogy ne legyen szűz. Viszont azt meg kell hagyni, ha pl a srác nem lett volna szűz, de pl már 3-5 éve nem lett volna nővel ugyanott tartana, ahol a part szakad. Emlékszem nekem volt olyan csaj az életemben, aki 3 évvel előttem senkivel nem csinálta, és tökre ki volt jőve a gyakorlatból, de szerencsére hamar elkapta a gépszíj 😅
ma 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
* anno és * lepedő
ma 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!