Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni ha valaki rám feküdt?
Figyelt kérdés
Én egy lány vagyok. És egy fiú rendeszeresen szexuális célból rám felszik. Ilyenkor mi a teendő élveznem kéne vagy inkább nem? Ha ez probléma mit kezdhetek vele?tegnap 19:04
1/9 anonim válasza:
Már hogy érted csak rádfekszik vagy csinál is valamit? Mert ugye ha már csinál is valamit azt néha élvezik is!
2/9 anonim válasza:
Ha beakasztja a farkát azt a lányok általában élvezni szokták..
3/9 anonim válasza:
Ha ez a kérdés akkor még pár évig hanyagolnod kellene a témát.. ne engedd.
4/9 anonim válasza:
Én nem szeretem ha ram fekszenek úgy erzem meg fulladok. Bár ez most a nem szexualis töltetes válaszom
5/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ezt vagy azt KÉNE élvezned. Ha neked ez kellemetlen, akkor mondd hogy hanyagolja ezt a gyermekded pótcselekvést.
6/9 anonim válasza:
Ha buszon fekszik rad akkor rugd le magadról
9/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ki ez a fiú, hogy időnként rád tud feküdni? Miért van a kulcsszavak között a domina?
Eléggé kamu szaga van ennek számomra. De ha mégsem az, akkor semmit nem "kötelező" élvezni és engedni sem. Ha neked nem jó, akkor ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!