Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít hogy ki mennyi emberrel feküdt le életében?
Tapasztalat tekintetében biztos számít ha valakinek sok partnere volt.
Nekem csak 1 nő volt az életemben, és 1 alkalmi szexpartner 2 évig.
39F
Nem számít! Hiszen a másik, akkora számot mond, amit akar. Van akinek nincs igazán tapasztalata, de azt kamuzza volt sok partere és mind elégedett volt vele. Míg a másiknak valóban sok partnere volt, így inkább elhallgatja.
Attól, hogy kinek mennyi partnere volt semmiféle támpontot nem ad az illető szexuális kultúrájáról. Kevés és sok partner után egyaránt lehet jó és rossz szerető. Nem ez határozza meg.
Ha valakinek több partnere volt, nem jelenti, hogy csapodár, meglehet, csupán peches típus és nem talált rá a tartós kapcsolatra. Akinek egy, kettő partnere volt, nem jelenti, hogy garantáltan monogám, lehet, hogy csupán lusta vagy nem képes könnyeden ismerkedni, pedig szándékában lenne.
Azért az adott ember személyiségéről elmond valamit, hogy 1-2 vagy 10-20 partnere volt.
/egyik változattal sincs baj/
Nekem nem számít , nem igen érdekel a barátnőm múltja , ami nem jelenti azt , hogy nem is akarok tudni róla , de az a múlt és nekem inkább csak a jelen számít .
47 F .
Valamelyest igen. De inkább csak a nagyságrend. Ha 1-2, az is jelent valamit, és ha 50 felett, akkor az is. De hogy 6 vagy 8 az mindegy.
Én mondjuk nem kezdenék olyannal akinek 20 felett volt, mert ott már tutira van valami baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!