Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek számít hogy ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít hogy ki mennyi emberrel feküdt le életében?

Figyelt kérdés
Nekem lényegtelen csak eszembe jutott ez a kérdés. 30+ nő vagyok. Talán 10 férfival voltam összesen együtt.
máj. 26. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9: És ha kiderülne, hogy többszáz pasival feküdt már le előtted a barátnőd, az sem érdekelne?
máj. 26. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

A legtöbben ezt úgysem vallják be.

Szóval kb. lényegtelen.

Ha egy nő azt mondaná nekem, hogy 14 pasival volt, magamban úgy is azt gondolnám, hogy volt az több is..de mindegy.

máj. 26. 14:16
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen. A nőknél az a férfi a nyerő, aki sok nővel feküdt már le. A férfiaknál az a nő a nyerő, aki kevés férfival.
máj. 26. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
A pszichológia szerint (statisztika), minél több emberrel feküdtél le, annál nagyobb a valószínűsége, hogy majd megcsalod a párod. Ilyen értelemben számít.
máj. 27. 08:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"A nőknél az a férfi a nyerő, aki sok nővel feküdt már le."

Erről a helyedben a nőket kérdezném meg. xD

máj. 27. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy a 14es mondja.
máj. 27. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!