Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz? N/30
Egy játékboltban dolgozom és néha annyira felizgat szexuálisan egy-egy pasi ....
Csak hát ugyebár a jatekreszlegen általában apukák jarkalnak.
Sokszor amugy szemeznek velem, mosolyognak, vagy követnek a sorokban de nem merek semmit tenni,nem vagyok annyira toxikus meg amúgy sem a nő dolga hogy megtegye az első lépést.
valami hátsó fülkében elkapnád az egyik fiatal sármos aput?
letérdeltetnéd? 😏😁
Sztem semmi gond nincs ezzel, velem szoktam szemezni meg flörtölni az eladó nők. Ruhaboltban mondjuk gyakoribb, játékboltban még nem fordult elő, de végülis, miért is ne?
Legutóbb pl. az egyik játékboltban simán ki volt rakva néhány 18+-os társasjáték. De ilyen, hogy kártyákra van írva h hátulról dugod vagy nyalod a nőt, stb. Volt ott egy eladó csaj akivel simán teszteltem volna az egyik ilyen játékot..
Egyébként meg ne legyél ilyen régimódi, ne várd h a férfiak kezdeményezzenek mostmár egyenjogúság van. Ha szexelni akarsz, kezdeményezz te... nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!