Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nagyon gáz? N/30

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? N/30

Figyelt kérdés

Egy játékboltban dolgozom és néha annyira felizgat szexuálisan egy-egy pasi ....

Csak hát ugyebár a jatekreszlegen általában apukák jarkalnak.

Sokszor amugy szemeznek velem, mosolyognak, vagy követnek a sorokban de nem merek semmit tenni,nem vagyok annyira toxikus meg amúgy sem a nő dolga hogy megtegye az első lépést.

tegnap 20:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
90%
A problémád férfi oldalról is fenn áll. Mi is látunk tök ronda férfiakat olyan nőkkel, hogy mindenki a nyálát csorgatja utána... Mindkét esetre megvan a magyarázat, de teljesen különböző, ha érdekel, akkor leírom ;)
tegnap 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező!hol van ez a játékbolt?elmennék hozzád én is egyedül rohadok!😁46F
tegnap 21:32
 13/18 nb2019 ***** válasza:
100%
Látod, én például nem apukaként voltam ma boltban, unokahúgom ajándékát hoztam el. Nem tagadom, a szomszéd pénztár "eladó-leánya" nekem is felkeltette a figyelmem a mosolyával, szóval mindig lehet esély...
tegnap 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenki a gyerekének vesz, szóval hajrá!
tegnap 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:

valami hátsó fülkében elkapnád az egyik fiatal sármos aput?

letérdeltetnéd? 😏😁

tegnap 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Sztem semmi gond nincs ezzel, velem szoktam szemezni meg flörtölni az eladó nők. Ruhaboltban mondjuk gyakoribb, játékboltban még nem fordult elő, de végülis, miért is ne?

Legutóbb pl. az egyik játékboltban simán ki volt rakva néhány 18+-os társasjáték. De ilyen, hogy kártyákra van írva h hátulról dugod vagy nyalod a nőt, stb. Volt ott egy eladó csaj akivel simán teszteltem volna az egyik ilyen játékot..

Egyébként meg ne legyél ilyen régimódi, ne várd h a férfiak kezdeményezzenek mostmár egyenjogúság van. Ha szexelni akarsz, kezdeményezz te... nem?

tegnap 22:25
 17/18 Eric Griffin ***** válasza:
90%
Az lehet, hogy az általad csúnyának vélt nőknek van pasija, de őket azok a pasik kezelgetik akikről te csak fantáziálsz. Mindig jókat röhögök azokon akik ülnek egy sarokban, véleményt formálnak másokról külső alapján, de közben nincs senkijük és mindenkinél jobbnak gondolják magukat.
tegnap 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te nem is nő vagy, Nándi. 😃
tegnap 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!