Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem elégülök ki teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elégülök ki teljesen a vibrátoromtól?

Figyelt kérdés

ma 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Volt egy barátnőm! Aki azt mondta a vibrátorra!!!

Jó-jó!!!, de nincs keze...(ezt én mondom, de lelke sem és nem szeret)

ma 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem neked megfelelő. Nagyon ajánlom a léghullámos csiklóizgatókat.
ma 16:46
 3/7 A kérdező kommentje:
10 fèle rezgő opciója van de csak egy vált be nagyon de olyan mintha sosem lenne elég igyis alig bírtam abba hagyni
ma 16:47
 4/7 Eric Griffin ***** válasza:
47%
#1 te miért írsz ennyi, teljesen indokolatlan felkiáltójelet?
ma 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Egy utánzat, egy segédeszköz sosem fogja pótolni az eredetit!

Egy dildó, egy vibrátor sosem fog nyalni neked, nem visz randira, nem visz vacsorázni,, nem visz neked virágot, és még lehetne sorolni! F.

ma 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók leírták: a jó szex és tényleges kielégülés egy pasival sem az ágyban kezdődik, hanem azon kívül... Egy játékszer pedig jó dolog ugyan, de sosem fogja tudni megadni sem azokat a hétköznapi dolgokat, amik igazán jól meg tudják alapozni a jó szexet, sem pedig egy jó orált, stb...
ma 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha alig bírtad abbahagyni, akkor miért nem csináltad tovább?
ma 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!