Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rendeljem meg az első vibrátorom?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az első vibrátoromat, de abba problémába ütköztem, hogy a vibrátor típus, amit kinéztem magamnak, az Magyarországon 15-20 ezer forint. Külföldről lehet rendelni 4-5 ezer forintért is ugyan olyat, viszont nem merek külföldről rendelni, mert még a szüleimmel lakom és nem akarom, hogy meglássák mit hoz ki a futár.
Esetlet tud valaki olyan külföldi oldalt, ami csomagautómatába küld csomagot, vagy olcsó magyar weboldalt?
Segítségeteket előre is köszönöm! <3
18L
szept. 21. 16:32
1/11 anonim válasza:
Menj be egy sima szexshopba, és nézz körül. Nézd meg, hogy élőben mi az, ami tetszik. És szerintem inkább szánd rá a pénzt, de minőségit vegyél, biztonságos helyről. Pl vágyaim, szeresdmagad megbízhatóak.
2/11 anonim válasza:
Vágyaim.hu-ról tudsz rendelni, egy sima barna dobozba fogja hozni a futár semmi olyan info nem lesz rajta ami felismerhető.
3/11 anonim válasza:
Kérj meg valakit, akivel bizalmas viszonyban vagy, hogy hozzá rendelhesd
4/11 anonim válasza:
Én is a vágyaim.hu ról rendeltem, teljes diszkréció, barna doboz semmi cèg név, vagy üzlet nincs rajta csak egy logisztikai depó. Barna össze kapcsozott doboz. Onnan rendelhetsz nyugodtan, nem fogja senki megtudni 😀
5/11 anonim válasza:
Ha aliról rendeled 11-14 napos szállítással, akkor szinte biztos, hogy az expressone hozza, ott az érkezés napján tudsz módosítani a kiszállításon és akkor kérheted akár csomagautomatába is.
6/11 anonim válasza:
A külföldi csomagokon aztán pláne nem látszik, hogy mi van benne, illetve kb. egy szó nincs rajta (a címkén) magyarul, szóval szerintem nyugodtan megrendelheted. ;)
7/11 anonim válasza:
Ha érdekel, némi kp-ért megrendelem magamnak, aztán elküldöm neked postán maradó csomagként, és majd bemész érte...
8/11 anonim válasza:
Hiába nem látszik a csomagon a tartalma, ha családtag vesz át vagy látja, hogy csomag érkezett, akkor tuti, hogy megkérdezi mi van benne, rosszabb esetben ki is bontja. Ezért írtam, hogy alis csomagnál is megoldható az automata és nem kell mást megkérni a vásárlásra. Bár ha van pasid, őt is megkérheted rá.
9/11 anonim válasza:
Postán maradóra is lehet kérni akár a vágyaim.hu-ról is, legalább is én úgy kertem anno.
10/11 anonim válasza:
De pont azt a baja a kérdezőnek, hogy magyar webshopból drága, ezért külföldről szeretné rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!