Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném rendelni az első vibrátorom, hogyan csináljam?
Szeretnék magamnak egy olyan vibrátort venni, ami bennem lehet miközben kint vagyok az utcán. Leginkább azért, mert ez izgat fel. A problémám az, hogy magyar oldalakon alapszinten 15000Ft egy ilyen vibrátor, külföldről pedig csak postán keresztül lehetne rendelni, ami azért gond, mert még a szüleimmel lakom. Esetleg valaki ismer olyan oldalt ahonnan olcsón lehet venni ilyen vibrátort úgy hogy csomagautómatába hozzák ki? Vagy van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
Köszi előre is <3 18/L
Nálatok még kiviszi a posta a csomagokat?
Hozzánk már csak egy előre kinyomtatott lapot dobnak be, hogy be lehet érte fáradni a postára.
Ami messzebb van, nincs mindig nyitva, cserébe drágább, mint egy csomagautomatás szállítás.
Szexshop.hu-t ajánlanám. Én onnan rendelten péniszpumpát GLS csomagpontba érkezett, utánvétellel fizettem. Teljesen diszkrét csomagolásban volt. Az hogy mennyibe kerül egy vibrátor azt nem tudom, de ha kicsit többet rá szánsz biztos jobb élményt fog nyújtani.
25F
Na csoda, hogy nem írta neked valaki, hogy te biztos kamu kérdező vagy?!
Ràm mindig azt írják, hogy kamu vagyok és fiù, ha hasonló kérdést teszek fel, mint te holott fingjuk sincs ki vagyok.
"Szeretnék magamnak egy olyan vibrátort venni, ami bennem lehet miközben kint vagyok az utcán"
Ha ezt nem írod oda, akkor még el is hittem volna. Ez így trollkodás.
Nem troll, csak srác, de kedvesebbek vele, ha L betűt ír.
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!