Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknál a túlzásba vitt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál a túlzásba vitt maszturbálás okozhat valamilyen károsodást?

Figyelt kérdés

Ugyan nős vagyok és nincs is gond a szexxel, de néha napi 5-6alkalommal is végzek önkielégítést.

Nem napi rendszerességgel persze de elég sűrűn.

dec. 22. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fájni fog a farkad
dec. 22. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Elsorvad az agyad.
dec. 22. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megvakulsz
dec. 22. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő mellett napi 5-6? Az sok. Nekem fiatalkoromban, mikor szingli voltam, megvolt a napi 4 maximum, elég sok ideig így csináltam. De tudtam, hogy rengeteg időmet és energiámat elvesz. Nálam semmi gondot nem okoz most sem, hogy régen ennyit vertem, bár azt hozzáteszem, hogy általában nem áll fel keményre megától, kell a rásegítés, illetve úgy tudok a barátnőmmel is elélvezni, ha gyorsan, tempósan izgatja, ez lehet a maszti miatt van, bár szerintem minden férfinek így jó, minket nem zavar.
dec. 22. 07:55
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Vannak bizonyos anyagok a spermában, ami jótékony hatása nélkülözhetetlen bizonyos szerveknek.

Ezért a napi egy a normális maximum.

dec. 22. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát ezek szerint már az agyad az károsodott rendesen.
dec. 22. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Annál magasabb az ingerküszöb és a túl sok élvezésből a végén nehezen érezhetővé válik
dec. 23. 00:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű válaszokat. Viszont az egyszavas, egymondatos ledegradáló hozzászólásokat nem tudom értékelni.

Lehet hogy nem volt érthető a megfogalmazásom. Nem mindennapos nálam a többszöri maszturbálás.

Néha szoktam csak annyit csinálni.Amúgy sem napi szinten csinálom. Párkapcsolatban élek és kielégítő a szexuális életem. Nem tehetek róla ha néha elkap az inger és akkor viszont sokat csinálom. Engem konkrétan a genitáliákra gyakorolt esetleges negatív hatása érdekelt volna. Azért gondoltam hogy valakinek esetleg van ilyen jellegű negatív tapasztalata. Tartós fájdalom, esetleg vérzés, görcs ilyenekre gondoltam.

dec. 23. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!