Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám biztatni, hogy legyen kicsit vadabb?
A barátommal kicsit még "döcögős" a szex, úgy értem, még nem érzem úgy, hogy teljesen felszabadultak lennénk. Az természetesen jó, hogy nagyon figyel rám, meg hogy mi jó nekem, és beszéltünk is már róla, hogy engem izgat az, ha van pl. egy kis fojtogatás, fenekelés, ilyesmi, de nem gondolok semmi extrémre.
Egyszer-kétszer már előjött belőle ez, és látszott, hogy elengedi magát, legutóbb pl. nagyon tetszett, amikor csak úgy befogta tenyérrel a számat közben, tökre beindított.
Szóval, nincsen semmi probléma, meg látom rajta, hogy neki is tetszik az ilyesmi, csak nem tudom, mivel lehetne oldani kicsit a félénkségén. :)
Esetleg bármi ötlet?
Tedd a kezét a nyakadra.
Meséld el neki, hogy mire szoktál masztizni, pl, hogy elfenekel.
Ötlet: nyíltan és őszintén beszélgettek a szexualitásotokról, kit mi izgat, mi jön be neki, mik a titkos fantáziái amiket meg szeretne élni - s mi az ami meg nem. Felesleges köntorfalazni, játszmázni, nyíltan, egyenesen mond meg.
Az más kérdés, hogy ha a pasid nem ilyen típus, akkor legfeljebb hiteltelenül eljátszani fogja rácsap a popsidra de közben riadt szemmel néz, juj nem fájt-e neki.
Markoló a fenekét és nyomd ritmusra.
Ez felpörgeti hidd el
Hány éves? Lehet gyakorlatlan...
Kis alkohol segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!