Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám biztatni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám biztatni, hogy legyen kicsit vadabb?

Figyelt kérdés

A barátommal kicsit még "döcögős" a szex, úgy értem, még nem érzem úgy, hogy teljesen felszabadultak lennénk. Az természetesen jó, hogy nagyon figyel rám, meg hogy mi jó nekem, és beszéltünk is már róla, hogy engem izgat az, ha van pl. egy kis fojtogatás, fenekelés, ilyesmi, de nem gondolok semmi extrémre.

Egyszer-kétszer már előjött belőle ez, és látszott, hogy elengedi magát, legutóbb pl. nagyon tetszett, amikor csak úgy befogta tenyérrel a számat közben, tökre beindított.

Szóval, nincsen semmi probléma, meg látom rajta, hogy neki is tetszik az ilyesmi, csak nem tudom, mivel lehetne oldani kicsit a félénkségén. :)

Esetleg bármi ötlet?

dec. 21. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Mond meg neki nyiltan
dec. 21. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Tedd a kezét a nyakadra.

Meséld el neki, hogy mire szoktál masztizni, pl, hogy elfenekel.

dec. 21. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Idő
dec. 21. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Mennyit kommunikáltok? Tudtok nyíltan őszintén beszélni a szexről intimitásról ?
dec. 21. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Ha valóban nyíltan tudtok beszélni, és odafigyeltek egymásra, akkor fel sem merülne itt a kérdés, hanem már megbeszéltétek volna.
dec. 21. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Ötlet: nyíltan és őszintén beszélgettek a szexualitásotokról, kit mi izgat, mi jön be neki, mik a titkos fantáziái amiket meg szeretne élni - s mi az ami meg nem. Felesleges köntorfalazni, játszmázni, nyíltan, egyenesen mond meg.

Az más kérdés, hogy ha a pasid nem ilyen típus, akkor legfeljebb hiteltelenül eljátszani fogja rácsap a popsidra de közben riadt szemmel néz, juj nem fájt-e neki.

dec. 21. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Tedd a kezét finoman a nyakadra, és mond azt hogy megcsaltad. :D
dec. 21. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ha nagyon nekilendül, akkor túl gyorsan elélvez, gyakori gond ez nálunk férfiaknál. Én pl imádom keményen, durvábban nyomni, de nagyon kevés ideig bírom így, ezért szoktam gyakran finomkodni.
dec. 22. 07:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Markoló a fenekét és nyomd ritmusra.

Ez felpörgeti hidd el

dec. 22. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Hány éves? Lehet gyakorlatlan...

Kis alkohol segíthet.

dec. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!