Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex mi lehet az oka ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Egy éve vagyok a párommal , az első 4-5 hónapban minden jo volt ilyen téren , volt hogy naponta többször csináltuk , majd egyre kevesebb lett , ott tartunk 3-4 hónapja hogy havi 2-3 max négyszer vagyunk együtt , igaz hogy többet veszekszunk és többet dolgozik , de munka után órákig fent van , és az utolsó dolog a szex , amikor mar energiam sincs nagyon de én akarom vele , nem szenvedélyes mint előtte . Előtte nem kellet megbeszélni ha nem jött és kezdeményezett a nap bármelyik szakaszában , azt mondja szeret és ez normális egy kapcsolatban de nem hiszem , szokott kedveskedni nekem , próbál velem foglalkozni is ahogy tud , de az ágyban mar nem olyan , ez engem nagyon zavar , hiába mondja ő mindig akarja , nem látom benne a tüzet unalmasan csinálja egy kicsit , és elvan nélküle több hétig is akár, nincs előjáték , és neki elég egy póz és kész ő elvan ezzel így , megcsalni biztosan nem csal meg arról tudnék , szep igényes nőnek tartom magam , mai napig figyelek arra hogy mindig jó illatom legyen , de ő előbbre veszi a kutyával való játszást is . Mit csináljak ? 29N , 36 Fdec. 21. 11:40
21/23 anonim válasza:
Hány évesek vagytok én is ebbe a cipőben járok csak nálunk az asszony nem akarja a dolgot
23/23 batragramzadarma válasza:
Én 12 évig voltam együtt a párommal és eleinte minden klappolt alig vártuk hogy szeretkezzünk.Amióta 50 elmúlt azt mondja nem kivánja teljesen el van nélküle.Én még igényelném az együttléteket de ő ráfogja a változó korra és ezzel magyarázza hogy neki nem kell.Létezik ilyen?Én 58 vagyok de még igényelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!