Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn együtt lenni egy nős férfival mert otthon kevés és nem jó a szex?
Figyelt kérdés
A mai társadalom sem megengedőbb ebben, vagy már nem annyira ítélkeznek negatívan azzal szemben, akinek szeretője van?nov. 8. 18:39
1/8 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok milyen kommenteket fogsz kapni!
Én alapvetően nem ítélkezem senki felett és nem tőrök pálcát a tetteiért sem..
A mai társadalom szerintem elfogadóbb már mint anno nagyanyáink idejében!!
De itt lesz sok irigyed, aki ellened fog nyilatkozni!
3/8 anonim válasza:
Attól függ hol (ország) és kiktől (vallás) kérdezed...de a lelkiismeretével mindenkinek magával kell elszámolnia. Az én véleményem, hogy nem. Ha élvezed csináld, de talizz velem mindenképpen :P F.
5/8 anonim válasza:
Bezzeg ha ezt fordítva,egy férfi írta volna ki..
Már teli lennénk kioktató,lenéző ,a férfit hibáztató hozzaszólással...
6/8 anonim válasza:
A házasságtörés jogi értelemben nem bűn.
A morális részére meg magasról teszek.
F
8/8 anonim válasza:
Pozícióból beszélünk, a pasinak nem bűn, neked sem az, a feleség mást gondol valószínűleg, mi meg itt a gyakorin magasról teszünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!