Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés a szex mi lehet az oka ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Egy éve vagyok a párommal , az első 4-5 hónapban minden jo volt ilyen téren , volt hogy naponta többször csináltuk , majd egyre kevesebb lett , ott tartunk 3-4 hónapja hogy havi 2-3 max négyszer vagyunk együtt , igaz hogy többet veszekszunk és többet dolgozik , de munka után órákig fent van , és az utolsó dolog a szex , amikor mar energiam sincs nagyon de én akarom vele , nem szenvedélyes mint előtte . Előtte nem kellet megbeszélni ha nem jött és kezdeményezett a nap bármelyik szakaszában , azt mondja szeret és ez normális egy kapcsolatban de nem hiszem , szokott kedveskedni nekem , próbál velem foglalkozni is ahogy tud , de az ágyban mar nem olyan , ez engem nagyon zavar , hiába mondja ő mindig akarja , nem látom benne a tüzet unalmasan csinálja egy kicsit , és elvan nélküle több hétig is akár, nincs előjáték , és neki elég egy póz és kész ő elvan ezzel így , megcsalni biztosan nem csal meg arról tudnék , szep igényes nőnek tartom magam , mai napig figyelek arra hogy mindig jó illatom legyen , de ő előbbre veszi a kutyával való játszást is . Mit csináljak ? 29N , 36 Ftegnap 11:40
11/20 anonim válasza:
Férfiként fura ezt olvasni, általában fordítva szokott ez lenni, nálunk is fordítva volt, illetve van most is, hogy a barátnőmnek nincs akkora libidója, mint nekem. De mi megtudtuk beszélni, és úgy oldja meg, hogy gyakran kielégít csak egyoldalúan. Ezalapján neked is azt tudom javasolni, hogy esetleg lepd meg valami szexi ruhával, térdelj elé váratlan pillanatban, stb. Persze ez nem a nő dolga lenne, hogy udvaroljon a férfinek...
12/20 anonim válasza:
Én azért nem tudom megunni a feleségemet így 10 év után sem, mert eszméletlenül okos. Rád bízom, hogy kitaláld, hogy mit akartam ezzel mondani.
13/20 anonim válasza:
Nem szabad feladni,kezdeményezni kell,ha nehéz is a visszautasítás lehetősége miatt. Azt vettem észre,hogy ez egy öngerjesztő folyamat: Minél kevesebbet van szex,annál ritkábban kívánjátok egymást,s minél sűrűbben annál többször akarjátok majd. Szóval nem szabad feladni.Ha pedig egészségügyi gond van,akkor azt meg kell beszélni,s megoldást kell közösen keresni. 48F
14/20 anonim válasza:
Kutyanak nagyobb a farka mint a tied 🤣
15/20 A kérdező kommentje:
Igen mindig azt éreztem mintha én udvarolnek jobban , közös fürdőt is szoktam tervezni , ha én nem kezdeményezem a fürdőkadban , ő nem tenne . Nem igazán érzem magam nőnek mellette és nehéz elhagyni mert az elején más volt , főzni se hagyott nyugodtan annyira akarta mindig . És mikor mondom neki hogy többet foglalkozzon velem mert hiányzik kiabál nem beszéli meg a dolgokat mint előtte , és azt mondja ő nem változik ő ilyen marad , ha nem tudok elfogadni lépjek …. Olyan sokat kerek ? Együtt élünk , fizetem a lakás felet , mindenbe beszállok ugyan úgy , dolgozom én is , plusz főzök mosok takarítók rá , próbálok mindig a kedvében járni , pl csak olyat főzök amit szeret , alig alszom hogy el tudjak neki készülni , próbálok szexi lenni mind ezek mellet , es en vagyok a beteg mert több időt szeretnek tőle …. Nem vagyok beképzelt de ha megyek az utcán mindig le szólítanak , ezek szerint nem vagyok egy csúnya no
tegnap 13:22
16/20 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam nőnek mellette , aztán én pont az a típusú no vagyok aki ad magára. Mindig azt mondja ha nem akarna velem akkor ő mondana nekem vagy ha nem szeretne nem kívánna elmondaná ….. de hat nem a tettekben kellene ezt megmutatni ? Mondani bármit lehet ha nem érzem :(
tegnap 13:32
17/20 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet mondani, de akkor nincs értelme erőltetni, 1 év az még nem olyan hosszú párkapcsolat, hogy kár legyen szakítani. 11 voltam
18/20 A kérdező kommentje:
Nehéz szakítani , nagyon kötődöm hozza … főleg hogy az elején ezzel nem volt probléma , szóval ismerem ha nem ilyen . De ő változni nem akar , rájöttem hideg flegmatikus személyiség persze az elején mindenki másabb …
tegnap 13:37
19/20 anonim válasza:
Lehet hogy bebuzult, titokba kukira vágyik
20/20 anonim válasza:
Ne maradj ebbe. Én 5 évet pazaroltam el egy ilyenre...nem jó. Nem fog változni. Megígéri,hogy változik, de nem fog.
Lett új pasim akivel tökéletesen passzolnak az igényeink.
Én se voltam régen nő, én udvaroltam stb. Most egy dívának érzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!